Hoe te bespoedigen BSNL internetservice

Hoe te bespoedigen BSNL internetservice


Bharat Sanchar Nigam Ltd (BSNL) is een van India's telecommunicatiebedrijven die biedt diensten zoals vaste en draadloze telefoons en breedband Internet. De maximale snelheid van het Internet wordt aangeboden aan klanten van BSNL is 8 megabit per seconde. Als u geabonneerd bent op de service van BSNL de Internet verbinding, maar u niet tevreden bent met het browsen en het downloaden van ervaring, kunt u proberen een paar manieren om het te versnellen.

Instructies

1

Neem contact op met BSNL en informatie krijgen over hun hoge snelheid Internet verbinding pakketten. U mei zitten kundig voor een pakket min of meer dezelfde prijs, maar met een hogere bandbreedte krijgen. In plaats van sprekend aan BSNL vertegenwoordiger op de telefoon over hun pakketten, u kunt ook een kijkje nemen op de tarieven pagina van hun website (zie bronnen).

2

Probeer een trucje op uw computer als het draait op Windows XP. Ga naar 'Start' > 'Uitvoeren' en typ "gpedit.msc" (zonder aanhalingstekens). Dit zal de Groepsbeleid-editor openen. Ga naar "beleid voor lokale Computer >"Computer Configuration">"Administrative Templates">"Netwerk">"QOS Packet Scheduler"> reserveerbare bandbreedte beperken." Dubbelklik op "Reserveerbare bandbreedte limiet." Je moet reserveerbare bandbreedte inschakelen en zet deze op '0' in plaats van "20." Door dit te doen, uw XP-systeem zal niet 20 procent bandbreedte reserveren en u zult kunnen genieten van iets sneller internetsnelheid.

3

Ga naar "Start" > "Control Panel" > "Networking and Sharing Center." Hier, klik op de link "LAN-verbinding" en klik op "Eigenschappen" op het volgende venster. U vindt "TCPIP" optie onder de networking tab. Open dit tabblad en voer deze DNS-serveradressen in de adresvelden van de DNS-server: 208.67.222.222 en 208.67.220.220. Na het toepassen van deze instellingen, de Internet-verbinding verbreekt en opnieuw verbinding maakt. Volgens «««Indiabroadband.net, deze actie zal derde partij DNS-opgeven servers die aanzienlijk sneller dan BSNL van DNS-servers zijn.

4

Ga naar het menu "Start" van de computer en klikt u op "Uitvoeren". Typ in het vak uitvoeren, "MSINFO32.exe" (zonder aanhalingstekens). Ga naar "System Summary" > "Hardwarebronnen" > "IRQ's." Hier vindt u een NIC-veld, waarin het IRQ-nummer. Noteer dit specifiek nummer.

Het "Run" opnieuw opent vanuit het menu "Start" en typ "SYSEDIT.exe" dit keer. Wanneer het venster opent, vinden en uit te breiden van het ini-bestand (een bestand). Scroll naar beneden en zoek "386enh." Direct na dit veld, drukt u op de "Enter" sleutel tot het maken van een lege regel en typ "Irqnum = 4096" (vervangen "num" met het bijzondere getal dat u eerder hebt opgeschreven neer als het IRQ-nummer. Zodra u deze wijzigingen aanbrengt, sla het bestand op en herstart uw computer. Als de computer herstart, vindt u uw verbinding BSNL aanzienlijk sneller.