Hoe te bespoedigen Audio op een PCSX2

PCSX2 is een gratis, open-source PlayStation 2 (PS2) software emulator voor Microsoft Windows en Linux-besturingssystemen. PCSX2 stelt spelers in staat om te spelen PS2 schijven op hun computer door gebruik te maken van het DVD-station. Als gevolg van verschillende computer snelheden en grafische kaart compatibiliteitsproblemen bevat PCSX2 veel aanpasbare opties en instellingen om te helpen de emulator prestaties optimaliseren. Audio afspelen kan worden vervormd of vertraagd wanneer de audio-instellingen niet juist zijn afgesteld. PCSX2 beschikt over een eenvoudige audio latency schuifregelaar voor het genereren van nauwkeurige real-time audio.

Instructies

1

Klik "Config" in de hoofdbar PCSX2 gereedschap en Markeer "Audio (SPU2)."

2

Selecteer "Plug-in instellingen" van de Audio drop-down menu.

3

Klik op het selectievak "Synchroniseren modus" in het "Output Settings" gedeelte van het menu "Plug-in instellingen" en selecteer "TimeStretch."

4

Klik en sleep de "Latency" schuifregelaar helemaal naar links, maken een 50 milliseconde vertraging. De schuifregelaar "Latency" is gelegen onder het selectievak "Module" in het "Output Settings" sectie van het menu "Plug-in instellingen".

5

Klik op "OK" om de audio plug-in instellingen opslaan en terug te keren naar het hoofdmenu van PCSX2.

Tips & waarschuwingen

  • Als het geluid vervormd is nog steeds na de wachttijden op 50 milliseconden, verhogen de latentie op 100 milliseconden. Blijven stijgen de latentie door 50 milliseconde stappen totdat u tevreden met de audio-uitgang bent. Als u nog geen nauwkeurige audio genereren na het wijzigen van de instellingen van de latentie, kunt u om te investeren in een nieuwe geluidskaart voor de computer.