Hoe te beginnen met het opbouwen van een Computer

Hoe te beginnen met het opbouwen van een Computer


Het kopen van een vooraf gebouwde computer is ongetwijfeld eenvoudiger dan het bouwen van je eigen, maar veel eigenaren van de computer ervoor kiezen om hun tuig vanaf de grond opbouwen. Hoewel er zowel voordelen als nadelen aan de opbouw van een computer thuis, vereist het proces van torengebouw te computer niets meer dan een klein beetje van technische know-how, sommige conforme onderdelen en de mogelijkheid om eenvoudige instructies te volgen. Zodra de bouwer alles wat nodig is om te beginnen met het opbouwen van de computer heeft, is het samenstellen vaak zo simpel zijn als de onderdelen uitlijnen op zijn plaats.

Instructies

1

Onderdelen naleving door het kopen van onderdelen met zoals pin of socket nummers. Pincodes compatibiliteit tussen moederborden, processors en geheugen. Socket getallen vaak veranderen en delen compatibiliteit. Terwijl de hogere pin nummers betekenen grotere verwerkingssnelheid, beïnvloeden socket nummers systeemprestaties niet.

2

Koop een chassis en macht levering. Een goede chassis is ruimtebesparende, stevige plastic of aluminium, en heeft voldoende ruimte binnen en air flow. Een goede voeding is 550 watt of meer.

3

Verzamel alle van de onderdelen en controleren op gebreken. Gebroken en gechipt delen, gebogen of mist pinnen en koorden ontbrekende zijn alle gebreken. Computeronderdelen zijn individueel met en kunnen worden uitgewisseld.

4

Leg het chassis op een stevige, vlakke ondergrond en het zijpaneel verwijderen. Meeste zijpanelen met kleine schroeven worden gehouden, maar sommigen, zoals het chassis door Alienware, verkocht zijn magnetisch.

5

Lag het moederbord in het chassis, line-up van de schroefgaten in de moederbord met die in het frame chassis en verankeren van het moederbord met het chassis met schroeven.

6

Plaats de processor in het moederbord de processor socket. De aansluiting is vierkant met talrijke pin gaten. Het koellichaam hechten aan de bewerkerspaander en de schroef of illustratie van het koellichaam vastklikt. Breng thermische pasta tussen de processor en het koellichaam voor extra koeling.

7

Installeer het systeemgeheugen. Geheugensleuven zijn lange smalle sleuven met clips aan elk uiteinde. Het geheugen line-up met het geheugenslot en zelfs druk om het vastklikken van toepassing.

8

De videokaart in de PCI- of AGP-sleuf, invoegen, afhankelijk van de videokaart connectoren. De PCI- en AGP-sleuven zijn lange smalle sleuven, vaak met een clip aan de ene kant, verschillende inch zich onder de processor socket.

9

Schuif de harde schijf in het geval en veiligste tot de montagebeugels met kleine schroeven. Bevestig de SATA-kabels voor lint en macht uit het stopcontact op de harde schijf.

10

Verwijder de DVD station-sleuf module-op de cover, invoegen van het DVD-station in het geval en het veiligste tot de bevestigingsbeugel met kleine schroeven. Sluit het DVD-station op het moederbord met de SATA-kabels voor lint en macht.

11

Sluit het systeem en zet hem aan. Het systeem zou starten, ervan uitgaande dat alle onderdelen goed zijn geïnstalleerd.