Hoe te beginnen met het bouwen van een Website met Dreamweaver

Hoe te beginnen met het bouwen van een Website met Dreamweaver


Adobe Dreamweaver is een uitgebreide website ontwerpprogramma waarmee u professioneel uitziende websites maken. De grondbeginselen van het creëren van een website zijn hetzelfde, ongeacht welk programma u gebruikt, maar Dreamweaver biedt een eindeloze hoeveelheid functies helpen het proces een beetje gemakkelijker te maken. De meeste web designprofessionals raden beginners leren HTML voordat je probeert een programma zoals Dreamweaver, maar het is niet nodig. In deze tutorial zullen we dekking van de basis van het starten van een website met Dreamweaver te bouwen. De sleutel tot het bouwen van grote websites is te leren zo veel als je kunt door te experimenteren met verschillende technieken. Zoals u in uw kennis van webdesign groeien, zal u zitten kundig voor meer geavanceerde functies van Dreamweaver de pakken. Hier zijn een paar tips waarmee je kunt beginnen met het opbouwen van een website met Dreamweaver.

Instructies

1

Een overzicht maken. Voordat u het bouwen van een website, maak een overzicht of ruw ontwerp van uw inhoud. Beslissen hoeveel pagina's u nodig heeft, wat voor soort lay-out u willen zou, welke kleuren u, enzovoort verkiest.

2

Het organiseren van uw website. Maak een map op het bureaublad voor het opslaan van al uw bestanden. Maak in de hoofdmap, een andere map met de naam "Afbeeldingen". Gebruik uw overzicht om te beslissen hoe u wilt organiseren uw webpagina's binnen de hoofdmap. Extra mappen maken als dit nodig is.

3

Maak een nieuwe web-pagina. Dreamweaver te openen en klik op "Bestand" "Nieuw". Hoogtepunt "Basispagina" vervolgens "maken." Op de nieuwe pagina klik op 'Insert' dan 'Table'. In het vak tabel invoegen de rijen en kolommen ingesteld op "1." Stel de breedte "700" Klik op "OK." Hiermee maakt u een basispagina voor één kolom voor u om te beginnen met.

4

Uw webpagina opslaan. Selecteer "File" en vervolgens "Opslaan als" en blader vervolgens naar de hoofdmap van uw web-pagina op te slaan. De eerste pagina met de naam "index.html". Alle afbeeldingen en illustraties moeten worden opgeslagen in de map afbeeldingen.

5

Selecteer de achtergrondkleur of -afbeelding. Klik met de rechtermuisknop op de nieuwe pagina en selecteer "Pagina-Eigenschappen." Selecteer de achtergrondkleur, of u kunt een afbeelding gebruiken voor je achtergrond door te klikken op "achtergrondafbeelding" en naar de gewenste afbeelding bladeren.

6

Inhoud toevoegen. Ontwerp de lay-out en inhoud toe te voegen door te experimenteren met verschillende instellingen voor lettertypen, extra tabellen en meer in de sectie Page Properties. Als je niet van de resultaten klik "Bewerken" dan "ongedaan maken" om terug te keren naar de eerdere toestand. Als u wilt toevoegen van een afbeelding, selecteer "Insert" en "Afbeelding" Blader naar de afbeelding die u wilt toevoegen.

7

Hyperlinks maken. U kunt een hyperlink maken, klik met de rechtermuisknop de gewenste afbeelding of gemarkeerde tekst waarnaar u hyperlink. Selecteer de "Make Link" optie en voer het adres van de interne of externe koppeling in het vak "Bestandsnaam".

8

Uw web-pagina bekijken. Dreamweaver, druk op "F12", of klik op de HTML-pagina in de hoofdmap om deze te openen in uw standaardbrowser. U ziet de uitlijning, de kleuren en de tekengrootte. Pas als dit nodig is. Herhaal stap 3 tot en met 8 om extra pagina's hebt gemaakt.

Tips & waarschuwingen

  • Experimenteren met Dreamweaver als u ontwerpen van uw lay-out en uw inhoud toe te voegen. Raadpleeg de help-bestanden voor meer informatie over de uitgebreide functies van Dreamweaver.
  • Nadat u klaar bent met uw website, kunt u Dreamweaver of uw favoriete FTP-programma gebruiken om het te uploaden naar uw server.