Hoe te abonneren op XFM Radio

Hoe te abonneren op XFM Radio


XFM is een aardse radio uitzendingen op 104,9 FM in de city of London en 97,7 FM in Manchester, Engeland. XFM is beschikbaar op de digitale radio in heel het UK en is ook uitgezonden op Sky channel 113 en Virgin Media kanaal 965. Luisteraars over de hele wereld kunnen horen XFM op elk gewenst moment op de website, xfm.co.uk. Als je een XFM-fan bent, wilt u waarschijnlijk nooit missen een aflevering van je favoriete show. XFM biedt gratis podcasts van meest populaire programma's om te downloaden op iTunes.

Instructies

1

Aanmelden voor Apple iTunes als u nog niet hebt gedaan. (Zie koppeling in bronnen.)

2

Blader XFM programma's beschikbaar om te downloaden (niet alle programma's zijn beschikbaar als podcasts). U kunt dit doen op de podcast-sectie van de XFM website of via iTunes.

3

Voorproef uw geselecteerde podcast in de iTunes Music Store door te dubbelklikken op een aflevering voor een korte steekproef.

4

Klik op 'Abonneren' als je van wat je hoort. Het is net als een abonnement op een krant; Wanneer er nieuwe afleveringen zijn toegevoegd, zullen ze automatisch aan u worden geleverd.

5

Het afspelen van je podcast in de iTunes-venster. Video podcasts, klikt u op het videobeeld om te openen van een grotere, opnieuw omvangrijke speler. Bekijken in de full-screen modus, klikt u op de "Full screen" knop aan de onderkant van de speler.

Tips & waarschuwingen

  • Als u liever alleen bepaalde afleveringen in plaats van een abonnement downloaden zou, klikt u op de "Get aflevering" knop naast de aflevering van de specifieke Toon die u wilt.
  • Wanneer u kan niet het eindigen van een podcast in een zittend, gewoon afspelen in beide iTunes of op uw iPod pauzeren en later afspelen te hervatten. Podcast-bestanden zijn standaard ingesteld zodat iTunes zal onthouden van de positie van afspelen en automatisch waar u ophalen weg wegging.
  • Zie Resource 3 voor veel handige tips en trucs over het werken met iTunes podcasts.
  • Als iTunes niet het downloaden van een podcastaflevering, ziet u het pictogram van een klein uitroepteken naast de titel van de aflevering. Klik op meer details over de fout weergeven. Sortie weerom vaak; in de meeste gevallen zullen de aflevering beschikbaar in ongeveer een dag.
  • Afleveringen zullen automatisch worden verwijderd van uw iPod de volgende keer dat u sync het met uw computer. Om ervoor te zorgen dat u houdt een specifieke aflevering op uw iPod, klik met de rechtermuisknop en kies "markeren als ongelezen."