Hoe start een ander bestand van Powerpoint 2007

Zelfs als ze niet PowerPoint-bestanden, kunt u de bestanden in Microsoft Office PowerPoint 2007 starten. Het bestand kan een PDF, Excel-spreadsheet, Word-document of een afbeelding worden. Volgens Microsoft Office Online, wanneer u de speciale pasta-opdrachten in PowerPoint, gebruiken zal alle wijzigingen die u in het bronbestand (Excel-werkblad of Word-bestand aanbrengt) worden op uw presentatie toegepast, die bespaart u tijd. Door de lancering van een ander bestand in PowerPoint 2007, kunt u de inhoud ervan in uw diavoorstelling presenteren en re-size het.

Instructies

Kopiƫren en plakken van het bestand in PowerPoint 2007

1

Open het document dat u wilt starten in het programma dat u hebt gemaakt in.

2

Selecteer de inhoud die u wilt kopiƫren ("Ctrl + C"), ga naar uw Microsoft PowerPoint-presentatie en klik op de dia waar de inhoud wordt toegevoegd.

3

Selecteer het tabblad "Start" in het lint en de groep van "Klembord" te vinden. Klik op de pijl onder "Plakken" en de "Plakken speciaal" optie. De "Plakken speciaal" dialoogvenster wordt geopend.

4

Kies de optie "Koppeling plakken", zodat alle wijzigingen die u in het oorspronkelijke bestand aanbrengt zal worden weergegeven in PowerPoint 2007 zo goed. Kies het juiste object uit de lijst. Als u inhoud hebt gekopieerd vanuit Excel, ziet u een optie om te selecteren "Microsoft Office Excel-werkbladobject" uit de lijst.

5

Klik op "OK" om het bestand te plaatsen in PowerPoint. Nu, bewegen het bestand waar u houden zou te verschijnen en uit te breiden (optioneel).

6

Dubbelklik binnen het file-object om te werken met de gelanceerde bestand.

Het toevoegen van het bestand als Object in PowerPoint 2007

7

PowerPoint 2007 openen en selecteer "Insert" in het lint.

8

Kies 'Object' in de groep "Tekst". In het dialoogvenster "Voeg optie", kies "Create uit bestand" om de inhoud van het bestand als object in uw presentatie invoegen.

9

Bladeren en selecteert u het gewenste bestand en dubbelklik erop. Klik op "OK" toe te voegen aan uw presentatie.

10

Plaats het bestand waar u zou willen verschijnen in PowerPoint 2007. U kan het bestand uit te breiden door te trekken op de grepen van het object.