Hoe schoon LCD computerschermen

Vuile LCD computerschermen kunnen erg vervelend zijn. Stof, vuil, niezen residu en andere geassorteerde smurrie kunnen opbouwen op de computer van uw LCD-scherm, waardoor een saai uiterlijk en uw beelden en kleuren om niet weer goed. Reinigen van een LCD-scherm is heel eenvoudig, maar wees voorzichtig met de soorten agenten en doeken die u gebruikt. Het enige wat erger dan een vuile LCD-scherm een gekraste LCD-scherm is.

Instructies

1

Uw computer volledig uitgeschakeld, of het beeldscherm loskoppelt. Als u het schoonmaakt, de LCD een televisie of laptop computermonitor is, verbreekt u alle energiebronnen, met inbegrip van het verwijderen van de batterij van uw laptopcomputer. Proberen te reinigen, of zet alles wat nat is, op een LCD-monitor terwijl er kracht is gaan naar het scherm kan problemen veroorzaken, in de vorm van dode pixels of erger.

2

Neem uw eerste microfiber doek (doeken met het specifieke doel van het schoonmaken van de computer van de LCD monitoren kunnen worden gekocht bij alle computerwinkels of groot vak winkels) en veeg het stof en vuil van uw LCD-monitor, altijd afvegen van links naar rechts. Nooit teveel druk uitoefenen. Maak je geen zorgen als er rommel op uw scherm dat niet is uit gemakkelijk in deze stap komt, u bent gewoon proberen te krijgen van de oppervlakteniveau ongewenste uitschakelen uw monitor.

3

Breng een kleine hoeveelheid van wrijven alcohol naar een tweede, schone microvezel doek. Zodat het doek iets nat aan de aanraking is, maar niet zozeer dat het is vochtig, moet u enkel genoeg wrijven alcohol gebruiken. U wilt ervoor zorgen dat de alcohol zal niet druppelen op om het even welk van uw laptop of LCD van de computermonitor andere componenten terwijl u de reiniging doet.

4

Veeg het scherm met uw microfiber doek en weer van links naar rechts, slechts een lichte hoeveelheid druk toe te passen. Als u zo veel druk dat u voelen kunt uw LCD monitor van de computer of laptop scherm "geven" helemaal tijdens het reinigingsproces gebruikt, gebruikt u teveel druk. U kunt altijd iets meer wrijven alcohol toevoegen aan uw schoonmakende doek en neem de tijd om schoon uw LCD-monitor met een lichte aanraking.

5

Droog uw LCD-monitor van de computer volledig met een ongebruikte gedeelte van het eerste droge microfiber reinigingsdoekje, ervoor te zorgen dat er is absoluut geen nattigheid van de wrijven alcohol blijft op het scherm. Nu, plaats de batterij in de laptop, of de kracht verbinding te maken met uw monitor eens te meer, en je hebt een mooie schone scherm. U zult verrast zijn hoeveel dit zal verbeteren uw algemene computerervaring.

Tips & waarschuwingen

  • Raak het LCD van de computer met je blote handen, nooit worden om iets te vegen of "wijzen" een detail aan iemand anders. Standaard LCD-monitoren zijn niet bedoeld om te worden aangeraakt, en de druk van je vinger of de olie op uw huid kan negatieve effecten hebben op het LCD-scherm.