Hoe schoon een PC als nieuw

Hoe schoon een PC als nieuw


Als u computerproblemen ondervindt, kan het niet zijn het resultaat van een virus of slechte hardware. Stof kan verstoppen van de hardware, waardoor de ventilator in de computer met tussenpozen afsluiten van de computer te oververhitten. Stof en vuil kunnen ophopen in de muis, waardoor het slecht werken. Bovendien, kunnen vuil, vingerafdrukken en vuil smeren van de monitor en krijgen in het toetsenbord, waardoor het kleverige. U kunt gelukkig schoon uw PC als nieuw met een paar, goedkope materialen en het werken in de juiste volgorde.

Instructies

1

Ontkoppel alle kabels van uw computer, inclusief ethernet, muis, toetsenbord, monitor en power kabels. Als de kabels zijn verwarde, ontwarren van alle kabels en leg ze uit op de vloer. Giet wat wrijven alcohol op een antistatische doek en veeg de kabels met de handdoek grondig te verwijderen vuil of kleverigheid. Sluit de kabels weer aan, om ervoor te zorgen om hen te houden opgelost en voorkomen dat ze terugloopt om elkaar heen.

2

Sommige glasreiniger spray op een antistatische doek en veeg de monitor om zich te ontdoen van vuil, vuil of vingerafdrukken.

3

Toegankelijk opwaarts naar de achterzijde van het moederbord met behulp van de schroevendraaier schroef van de achterplaat. Neem de bus van samengeperste lucht en spray lucht in de computer. Zorg ervoor dat houd de samengeperste lucht ten minste een paar duim uit de buurt van de hardware, als de lucht direct op het oppervlak spuiten in de computer kan beschadigen. Speciale aandacht besteden aan de samengeperste lucht in de ventilator, macht levering case, CD-station en video kaarten spuiten.

4

Reinig de buitenkant van de behuizing van de computer door sommige wrijven alcohol gieten op een antistatische doek en snel vegen beneden de zijkanten en de bovenkant van de zaak. Afwerking door veeg met een droge doek van de anti-statische te verwijderen alle overtollige vloeistof op het geval.

5

Het toetsenbord ondersteboven en schud zachtjes zodat alle kruimels of losse stukken puin uit het toetsenbord vallen. Houd de bus van samengeperste lucht een paar duim weg van het toetsenbord en de klap in de sleutels om stof te verwijderen. Reinig de bovenkant van de toetsen met een wattenstaafje gedoopt in alcohol om zich te ontdoen van kleverigheid of vuil.

6

Schoon de muis voor- en achterkant met een wattenstaafje gedoopt in de alcohol te wrijven. Hebt u een laser-mond, wees voorzichtig niet aanraken van de optische sensor met een schoonmakende product, en een antistatische doek gebruiken in plaats van een wattenstaafje. Als u een muis met een bal hebt, openen de rug van de muis, verwijderen van de bal en veeg met een wattenstaafje. Stof en haar heeft de neiging te houden binnen de kleine wielen in de muis, zo veeg deze met een wattenstaafje of trekken van de stof en haar uit met je vingers. U zult weten wanneer te stoppen wanneer de wielen soepel bewegen schoonmaken. Plaats de bal terug in de muis en het sluiten van de rug.