Hoe Recode WMV naar DVD formaat

Hoe Recode WMV naar DVD formaat


Er zijn een veelheid aan verschillende digitale videostructuren, van WMV naar complexer en hogere kwaliteit AVI en DIVX. Veel van deze indelingen worden niet afgespeeld in een standaard DVD-speler, zelfs als de inhoud is gebrand op een DVD. U wilt hercoderen WMV naar een aanvaardbaar formaat voor een DVD-speler, moet u de hulp van een programma van derden. Er zijn een aantal deze programma's die beschikbaar zijn, velen van hen gratis.

Instructies

Nero Recode

1

Navigeer naar de Nero Recode (zie verwijzingen). Het is een freeware programma waarmee u naar WMV te converteren naar DVD formaat.

2

Volg de downloadinstructies. Zodra het programma is geïnstalleerd, bent u vrij om uw WMV-bestanden converteren naar DVD formaat. Selecteer het bestand dat u wilt converteren en zorg ervoor dat u DVD selecteert als de outputformaat.

3

Het nieuwe geconverteerde DVD-bestand naar een lege DVD-schijf branden.

ConvertX

4

Zoek ConvertX in uw zoekmachine en download het programma. Zodra het is geïnstalleerd op uw systeem, open het programma. Dit programma is gratis beschikbaar voor een verhoor voorstelling, maar de volledige versie vereist een betaling.

5

Open het "tabblad Algemeen" onder de "Setting" knop op de werkbalk. Selecteer een werkmap, waar uw DVD-bestanden opgeslagen zullen worden zodra u ze hebt geconverteerd.

6

Sluiten van het tabblad "Algemeen" en het groen plusteken langs de rechterkant van het venster te openen. Deze knop wordt gebruikt om bestanden die u wilt plaatsen op uw DVD.

7

Kies de gewenste DVD menu-opties in het menu. Zodra u gereed zijn uw menu en de opties aanpassen, bent u klaar om te zetten.

8

Klik op de knop 'Voorvertoning' om ervoor te zorgen dat u de juiste opties hebt geselecteerd. De "Preview" knop is de onderste knop aan de rechterkant van het venster. Zodra de tevredengesteld, klikt u op de "Convert" knop.

Windows Vista DVD Maker

9

Windows DVD Maker openen als u een Vista-gebruiker bent. Dit is een eenvoudige interface en is zeer gebruiksvriendelijk.

10

Klik op de knop "Opties" in de rechter benedenhoek te kiezen uw weergave-instellingen en andere opties.

11

Klik op de knop "Toevoegen" in de linker bovenhoek bestanden toe te voegen uw voor uw DVD. Zodra u al uw bestanden hebt geselecteerd, klikt u op de "Next" knop in de rechter benedenhoek van het scherm.

12

Een voorbeeld van uw DVD om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindproduct. Zodra voltooid, klik op de "Burn" knop in de rechter benedenhoek.

Tips & waarschuwingen

  • Voor andere toepassingen van branden is Nero BurnLite een goede optie. Er zijn veel andere gratis en betaalde programma's beschikbaar als u liever met hen, en zij bevatten extra functionaliteit.
  • Gecodeerde WMV-bestanden waarschijnlijk zullen niet converteerbare naar DVD formaat. Zich bewust zijn van, en voldoen aan, copyright wetten met betrekking tot video-bestanden.