Hoe RAM om bestanden te converteren naar MP3

Een RAM-bestand is in feite een bestand van audio (of video), die op een website streamt. Deze bestanden worden vervolgens door RealOne Player geopend. Je kan zijn gekomen over een website die streaming muziek die u wilt toevoegen aan uw computer of een draagbare muziekspeler. Om dit te doen, moet u de ram-bestand te converteren naar een mp3-bestand. Voordat u het bestand converteren kunt, hoewel, moet u eerst weten hoe om het bestand in het juiste formaat. Gebruik deze methode eenvoudig RAM om bestanden te converteren naar mp3.

Instructies

1

Ga naar de website met de RAM-bestand dat u wilt converteren naar mp3.

2

Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer 'Opslaan als' om op te slaan het bestand naar uw desktop.

3

Klik met de rechtermuisknop op het bestand op het bureaublad en selecteer 'Open met'. Klik op "Programma kiezen" en een lijst met programma's verschijnt. Selecteer "Kladblok". Kladblok wordt geopend en een koppeling voor het RAM bestand zal op het lege Kladblok-document. Selecteer en kopieer deze link.

4

Open uw e-mailaccount en componeren een e-mail naar jezelf. In die e-mail, plak de link uit de vorige stap. Die e-mail verzenden naar jezelf en opnieuw te openen. Zodra u dit doet, zal u zitten kundig voor Klik met de rechtermuisknop op deze link. Selecteer "Save As" en sla het RAM bestand op uw bureaublad.

5

Herhaal deze stappen voor eventuele andere RAM bestanden die u wilt converteren naar mp3.

6

Download en installeer de "Magic RM RAM to MP3 Converter."

7

Open de converter en klik op het tabblad "Nu kopen". U moet de aankoop van het programma om de volledige RAM-bestanden converteren naar mp3. De Magic RM RAM naar MP3 Converter programma kost $19.95. Zodra u op "Koop nu" klikt, zal u worden genomen naar een website met een bestelformulier. Nadat u het conversieprogramma bestelt, ontvangt u een sleutel van de registratie. Open het programma en dit keer op de "Sleutel invoeren" tab. Type in de sleutel van de registratie u ontvangen en klik vervolgens op "OK" om te beginnen met het programma.

8

Klik op het tabblad "Bestand" aan de bovenkant van het programma en klik vervolgens op "Bestanden toevoegen". Zoek de RAM-bestanden die u in stap 4 hebt opgeslagen en klik vervolgens op 'Openen'. Doe dit totdat u alle RAM-bestanden die u wilt converteren naar mp3 hebt geselecteerd.

9

Klik op de "MP3"-optie in het vak "Naar" gelegen in de onderste linker gedeelte van het programma. Klik vervolgens op het tabblad van de "Change" in het vak "target bestand opslaan als" om te kiezen waar u wilt opslaan van de geconverteerde bestanden op uw computer.

10

Klik op het tabblad "Convert" aan de linkerzijde van het programma en uw RAM bestanden zal converteren naar mp3 in minuten.