Hoe Project een PowerPoint vanaf een Computer

Hoe Project een PowerPoint vanaf een Computer


Computerschermen voortdurend groeien in omvang, maar een projector kunt u afbeeldingen, video's en presentaties op een veel groter scherm dan elke computer weergeven. Dit is handig voor presentaties in een klaslokaal of een vergadering, zodat iedereen niet hoeft te scheel en stam om te zien een kleine computerscherm. Projectoren zijn gebouwd bijna volledig met computers in het achterhoofd en dus zijn ontworpen voor een naadloze integratie met computers voor snel instellen.

Instructies

Via VGA

1

Voor desktop gebruikers, het beeldscherm loskoppelt van de machine en gebruik van de VGA-kabel aan de computer koppelen aan de projector. Voor laptopgebruikers, Verbind de VGA kabel aan op de VGA-poort aan de zijkant of achterkant van de laptop. VGA is de inheemse vertoningsoutput voor computers, daarom is het de beste optie wanneer iets op een projector projecteren.

2

Zet uw projector met ofwel de afstandsbediening of door het indrukken van de knop op de machine.

3

Aanpassen van de projector aan op de ingang "VGA".

4

Wacht terwijl de videokaart van de computer de projector herkent. Voor laptops, zal het hetzelfde scherm op de projector en de laptop presenteren op hetzelfde moment. Desktops zal herkennen de projector als de enige monitor en het project van het beeld door middel van de projector.

5

Open PowerPoint en start uw presentatie.

Via de Composite, S-Video- of HDMI-

6

Steek de HDMI, composiet en S-Video kabel in de desbetreffende sleuf op uw computer en sluit het andere uiteinde aan op de projector.

7

De projector inschakelen en aanpassen aan de juiste input, ofwel "Video", "S-Video" of "HDMI".

8

Wachten op de computer en de projector voor het uitwisselen van informatie en het beeld.

9

Open PowerPoint en de presentatie wordt.