Hoe overstappen van een PowerPoint-indeling op de PPS

Als u uw PowerPoint-presentatie-bestand wilt moet worden weergegeven in full-screen "Toon" modus zodra het wordt geopend, hebt om deze te converteren naar .pps-indeling ("PowerPoint Toon"). De bestandsextensie .pps is ideaal als u wilt een alleen-weergeven-PowerPoint-presentatie verzendt naar iemand (dat wil zeggen u willen ze niet voor het bewerken van je werk).

Instructies

1

Open de PowerPoint-bestand ("bestand" Klik "Open").

2

Selecteer 'Opslaan als' in het menu "Bestand".

3

Klik op de pijl naast het dialoogvenster "Opslaan als type" en scroll naar beneden totdat u "PowerPoint Show." Selecteer deze optie en klik op "Opslaan". Het bestand wordt opgeslagen met de extensie "PPS".

4

Sluit het bestand en het PowerPoint-programma. Open Windows Verkenner (met de rechtermuisknop op het menu Start en selecteer vervolgens "Explore"). Zoek de nieuwe PPS-bestand en klik om het te openen. Het zal onmiddellijk openen als een PowerPoint-voorstelling in full-screen modus. Klik op de ESC-toets om het te sluiten.

Tips & waarschuwingen

  • (Zie bronnen voor een directe link), kunt u PowerPoint Viewer, een programma waarmee u voor PPS-bestanden bekijken (maar niet maken hen), van de Microsoft-website voor gratis downloaden.