Hoe overdracht VHS video's naar uw Computer

Hoe overdracht VHS video's naar uw Computer


Digitale versies van VHS thuisvideo's maken vereist geen dure studio-apparatuur. Verschillende mogelijkheden voor het overzetten van uw films voor digitaal gebruik. Na de conversie, uploaden, te manipuleren of kopieer ze net als alle andere digitale-mediabestand. Als uw conversie apparatuur geen software bevatte, gebruik iMovie of Windows Movie Maker op uw digitale apparatuur aansluiten. Deze programma's worden geleverd met Mac en Windows respectievelijk en bevatten instellingen importeren uit opnameapparaten.

Instructies

1

Gebruik de analoge-naar-/ DV-converter opgenomen op uw camcorder. De meeste camcorders bevatten conversie poorten. Sluit een RCA-naar-audiokabel van 3,5 mm voor camcorders met een enkele poort. Andere camcorders hebben drie RCA-poorten op de achterkant. Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op uw videorecorder. Druk op "Play" wanneer uw programma voor de conversie klaar is om de video te vangen is.

2

Koop een hardware video-opnameapparaat. Deze apparaten zijn poorten sluit de RCA-kabels aangesloten op de achterkant van uw videorecorder. Sommige opnameapparaten hebben Firewire interfaces, terwijl anderen gebruik maken van USB. Zorg dat u voor de aankoop van een capture-apparaat compatibel met uw computer. De meeste apparaten een gespecialiseerde opnameprogramma of gebruiken van uw voorkeur programma voor videobewerking met vastleggen.

3

Koop een zelfstandige DVD-recorder. Dit apparaat biedt VCR opname functionaliteit, maar maakt gebruik van blanco dvd's in plaats van VHS-tapes. De definitieve versie is identiek aan de originele VHS-band. Het nadeel is dat de video overbrengen naar de computer vereist een extra stap en DVD kopiƫren van software.

Tips & waarschuwingen

  • Geconverteerde VHS video's veel ruimte in beslag nemen, moet dat u beschikken over genoeg ruimte op harde schijf voor de video's die u wilt converteren.
  • Sommige lokale winkels leveren VHS naar DVD conversie diensten voor een vergoeding.