Hoe overdracht nummers van uw iPod naar een iTunes-bibliotheek

Overzetten van liedjes moet u een optie in iTunes te synchroniseren uw muziek te selecteren. Zodra u deze optie selecteert, wordt uw computer muziek naar uw iPod automatisch gesynchroniseerd nadat u verbinding hebt. Ondernemers die u wilt synchroniseren van inhoud naar hun apparaten voor presentaties, vergaderingen en bedrijfsevenementen kunnen muziek overbrengen naar de computer voor het bewerken en opneming in projecten. Synchroniseren van muziek naar uw computer biedt u ook een back-up op uw computer in geval uw iPod krijgt verloren of gestolen op zakenreis of tijdens dagelijkse bewerkingen.

Instructies

1

Sluit uw iPod aan op uw computer, en start iTunes, als het niet automatisch start. Op Windows, klikt u op het menu Start en typ "iTunes" in het zoekvak. Op een Mac, klikt u op het iTunes-symbool in het Dock.

2

Klik op uw iPod in de sectie Devices van iTunes. Als een dialoogvenster gevraagd wordt of u wilt overbrengen van uw aankopen van uw iPod, klikt u op "Overdracht aankopen."

3

Selecteer het tabblad "Muziek".

4

Check "Synchroniseer muziek", en kiezen of u wilt synchroniseren de "Gehele muziekbibliotheek" of "geselecteerde afspeellijsten, artiesten, Albums of Genres." Kiest u voor "Geselecteerde afspeellijsten, artiesten, Albums of Genres", kies de items die u wilt synchroniseren in de afspeellijst, artiest, Album en Genre-secties.

5

Klik op "Apply" en wacht tot de computer wil synchroniseren.

Tips & waarschuwingen

  • Als er nummers die niet afgespeeld, ga naar winkel (drop-down menu bovenaan links van uw iTunes-bibliotheek) en selecteer machtigen Computer. Input van uw info, en je bent vertrokken naar de races. Succes!
  • Selecteer "Wissen en Sync" niet tenzij je wilt alles op je iPod te verwijderen en te vervangen door de inhoud van uw computer iTunes-bibliotheek.