Hoe Open je het geval op mijn IBM-T40

Hoe Open je het geval op mijn IBM-T40


Laptops zijn in het algemeen moeilijker te openen met het oog op de toegang tot het interieur delen dan desktops, maar het is een noodzakelijke operatie als u wilt bijwerken of wijzigen van een deel in de laptop. Het kan een tijdje duren om het geval van uw IBM-T40 openen omdat je moet geduldig. Vergeet niet te voorzichtig en langzaam te gaan om te voorkomen beschadiging van om het even welk van uw laptop het fragiele interieur delen.

Instructies

1

Zet de computer uit, haal het en verbreken van een perifere componenten.

2

Verwijder de batterij. Duw de schuifregelaar voor het vergrendelen van batterij, die is net aan de zijkant van de accu en heeft hangslot diagrammen op, om de niet-vergrendelde positie, dan trekken de batterij uit de buurt van de computer.

3

Verwijder het Slim baai apparaat, die is van uw CD- of DVD-station. Onder uw Slim is apparaat een vergrendeling schuif; Schuif deze naar rechts. Is een beetje dongle--Trek het uit en blijven trekken om te verwijderen van het apparaat aan de linkerkant van de schuifregelaar.

4

Verwijder de harde schijf. Het is gelegen in de hogere juiste hoek als het accucompartiment wordt gewezen naar u. Schroef de enkele schroef op de hard drive bay en de baai uit de computer trekken.

5

Verwijder de drie of vier schroeven aan de onderkant van de laptop die het toetsenbord op zijn plaats houden. Zal er een kleine toetsenbord pictogram ernaast. De laptop flipover en ga naar de sectie van de verhoogde rectagular rechts van de knop "Esc". Duw dit gedeelte naar de monitor te verhogen van het andere uiteinde van het toetsenbord.

6

Trek voorzichtig het opgeheven einde van het toetsenbord naar u te onthullen van een verbindingslijn. Zorgvuldig het unattach en het verwijderen van het toetsenbord.

7

Verwijder de zes schroeven aan de onderkant van het toetsenbord gelegen aan het andere uiteinde van de batterij--zal hebben een klein pictogram van een rechthoek met kleine vierkantjes aan de onderkant. Afhankelijk van uw model, de schroeven wellicht kleine stukjes schuim overheen en het aantal schroeven kan variƫren. U wellicht ook vier extra schroeven die langs de zijkanten van de onderkant van de laptop, afhankelijk van uw model lopen.

8

Trek de palm rest omhoog en weg van de laptop voorzichtig, beginnend met het einde het verst van de monitor. Dit zal een verbindingslijn vanuit naar de zweem stempelkussen onthullen. Trek de stekker zorgvuldig en verwijderen van de palm rest.

Tips & waarschuwingen

  • Voor de behandeling van elke interne computeronderdelen, raken iets metalen en geaarde om zich te kwijten van statische elektriciteit.