Hoe Open je een nieuw mapvenster in Windows

Voor iemand die niet vertrouwd zijn met Windows, Windows Verkenner te navigeren moeilijk kan zijn. Windows Verkenner is de hoofdtoepassing gebruikt om door de mappen en bestanden op uw computer te navigeren. Het Windows-besturingssysteem wordt standaard, een nieuwe map in het geopende venster geopend. Echter, u kunt het openen van een nieuw venster voor elke map, zodat u elke map in een afzonderlijk venster bekijken. Dit is nuttig als u wilt kopiƫren en plakken van bestanden van de ene map naar de andere.

Instructies

1

Klik op de Windows Orb aan de kant van de linkerbenedenhoek van de Windows-taakbalk. Dit opent een menu. Klik op de koppeling 'Computer' in het hoofdmenu. Hiermee opent u Windows Verkenner waarin alle harde schijven op de computer.

2

Dubbelklik op de "C" schijf. Dit toont de mappen op de computer opgeslagen. Als u dubbelklikt op een van deze mappen, wordt de mapweergave in het huidige venster geopend.

3

Met de rechtermuisknop op een van de mappen. Selecteer 'Openen in nieuw venster' uit het venstermenu. De mapweergave geopend in een nieuw venster. Gebruik deze techniek blijven mappen te openen in een nieuw venster.