Hoe Open je een Maxtor harde schijf

Hoe Open je een Maxtor harde schijf


Maxtor heeft vervaardigd harddisks sinds 1983. Na de overname door Seagate in 2006 opereert Maxtor nu onder de merknaam van Seagate. Maxtor harde schijven zijn er in verschillende maten met verschillende opslagcapaciteiten, die van een paar gigabytes tot honderden gigabytes variƫren kunnen. Als u wilt, kunt u het openen van een Maxtor hardeschijf om te controleren de onderdelen binnen. Echter zal een vaste schijf openen voorkomen dat het opnieuw te werken, dus zorg ervoor dat u een uitgeschakelde Maxtor hardeschijf voor deze taak gebruiken.

Instructies

1

Gebruik een kruiskopschroevendraaier om Verwijder de zes schroeven rondom de bovenzijde van de Maxtor harde schijf.

2

Verwijder de circulaire tape die betrekking hebben op de twee cirkels op de bovenzijde van de Maxtor harde schijf twee verborgen schroeven bloot te stellen. Gebruik de Phillips schroevendraaier te verwijderen van deze schroeven. Verwijder alle tape die betrekking hebben op de zijkanten van de vaste schijf ook.

3

Trek de metalen kap uit de buurt van de bovenzijde van de Maxtor harde schijf om deze te openen. Als de metalen cover krap is, loeren open het voorzichtig met een platte kop schroevendraaier.