Hoe Open je een Latitude D600

Als u zelf een van van de Computer van de Dell Latitude D600 model laptopcomputers en wilt u sommige wijzigingen in uw computerervaring verbeteren, kunt misschien door het installeren van meer geheugen, aanbrengend een nieuwere, grotere harde schijf, of door het vervangen van sommige andere component, u enkele van de veranderingen zelf. Als u besluit om uw eigen upgrades uitvoeren, kunt u de kosten van het nemen van de computer naar een professional, zolang je hoe weet te openen van de computer voorkomen.

Instructies

1

De computer op uw werk-Bureau zo ingesteld dat het rechts-side-up en open het scherm zoveel mogelijk, zodat het is plat op uw bureau.

2

Gebruik een plastic scribe te wrikken van de klep dat boven het toetsenbord, net onder de display scherm scharnieren bevindt zich. Begin aan de rechterkant van de dekking. Wanneer u het deksel hebt verwijderd, het opzij.

3

Schroef de twee M2.5 x 6 mm schroeven aan de bovenkant van het toetsenbord. Til de achterste rand van het toetsenbord, zodat u kunt op het tabblad toetsenbord connector optrekken en de toetsenbordconnector laat. Til het toetsenbord van. De D600 is nu open.

Tips & waarschuwingen

  • Voordat u begint te werken op uw computer, zichzelf om eventuele statische elektriciteit te ontladen aarden. Een aarding polsband, bevestigd op een metalen oppervlak en aangesloten op een band die wraps rond je pols is een perfecte manier om dit te doen. Als u niet wilt binden uzelf aan om het even wat, is al ubehoefte te doen raak een ongeverfd metalen oppervlak--zoals de achterkant van de computer.