Hoe Open je een Dell Computer zaak dat Is geplakt

Hoe Open je een Dell Computer zaak dat Is geplakt


Er zijn vele redenen waarom u wellicht het transactieprobleem van uw desktop computer van Dell. U kunt de interne hardware upgraden, repareren van onderdelen, reinig de binnenkant van de zaak of toevoegen van een nieuwe harde schijf. Niet alle Dell bureaubladmodellen niet dezelfde manier openen Als het geval lijkt te zitten, zijn er meerdere benaderingen die kunnen worden genomen om het open te krijgen. De kans is goed dat het geval is niet echt vast te zitten, maar dat moet u om te vinden van de juiste manier om het te openen.

Instructies

1

Zet de computer uit en verwijder het netsnoer uit de achterkant. Verwijder alle andere bijlagen zoals de monitorkabel, USB-apparaten, toetsenbord en luidsprekers.

2

Kijk voor de schroeven op de buitenste rand van de achterkant van de computer die de zaak op te houden. Verwijder deze schroeven. Controleer allen rond de zijkanten om ervoor te zorgen dat je elke schroef. Deze methode werkt voor veel oudere gevallen.

3

Trek het geval direct terug en weg van het front. Moet u wellicht te verspreiden van de zaak zijkanten iets naar buiten als een "V", totdat het gaat los. Als alleen de kant van de zaak afneembaar is, zachte druk uitoefenen op de kant en de druk aan de achterkant van de desktop tot het dia's gratis. Als de zaak nog steeds vastzit is, de druk opvoeren en verspreid de randen iets totdat ze losgemaakt.

4

Zoekt u een drukknop op de boven- en onderkant van de Dell-desktop. Kan er twee van deze knoppen, en ze kunnen worden verzonken in de behuizing. Druk op de knoppen, houden ze in en schuif het geval op het bureaublad.

5

Open de hendel van de release op de bovenste achterkant van de computer. Houd uw hand aan de linkerzijde van de computer als u geconfronteerd met de voorzijde van het vangen van de dekking, zoals het los komt. Dit werkt voor sommige Dimension-modellen.

Tips & waarschuwingen

  • Controleer de van uw computer handmatig of met de technische ondersteuning van Dell om erachter te komen hoe u uw specifieke geval opent.
  • Leg de computer op zijn kant voor gemakkelijkere toegang op gevallen die slechts aan één kant open.
  • Vermijd het gedrang van de computer of het toepassen van te veel kracht. De interne componenten kunnen gevoelig zijn.