Hoe Open Docx op een Mac

Microsoft Word, een onderdeel van het vennootschappelijk Office suite van desktopproducten, is veruit de populairste tekstverwerker. Ondanks de brede acceptatie is het product echter nauwelijks wijd compatibel is met Apple producten. Als u voor de aankoop van Microsoft Office 2008 Mac-gebruikers, Microsoft gestopt het vrijgeven van de updates voor Office 2003, die links van de Mac-gebruikers die willen openen docx bestanden uit in de kou.

Instructies

1

Een online conversie-service gebruiken om uw docx-bestand converteren naar een type van de container die je Mac kan begrijpen. One popular site that performs this service is Docx-converter.com. Aan de rechterkant van de hoofdpagina, voer uw e-mailadres zodat het geconverteerde bestand naar u kan worden verzonden. Dan klik op "Bestand kiezen" of "Bladeren" en zoek het docx-bestand op uw computer. Kies een optie uit het "converteren naar:" menu; u kunt een .doc, .pdf, .txt en vele andere formaten. Klik op "Convert!" om de overdracht begint. Het nieuwe bestand zal worden gemaild naar u in momenten.

2

Gebruik de DocX-Converter Widget. Widgets zijn kleine hulpprogramma's die op uw bureaublad weergegeven en kunnen u het uitvoeren van routinematige functies. Volg de link in de verwijzingen naar de DocX Converter Widget website vinden. Klik op de onderstreepte link aan de rechterkant van de pagina te downloaden. Zodra het bestand is gedownload, moet je Mac automatisch begrijpen dat u een widget hebt gedownload, en het u vragen zal als u wenst om het te installeren. Met de widget opent, sleept u het docx-bestand dat u wilt converteren naar de "Drop Zone." Het docx-bestand zal worden vervangen door een bestand op uw Mac kunnen lezen.

3

Deze tijdelijke oplossing gebruiken als een derde methode voor het openen van docx-bestanden op een Mac. Klik op de bestandsnaam en de bestandsextensie .zip, tijdelijk veranderen van het bestand in een .zip uit .doc wijzigen. Gebruik van een extractie tool om te "ritsen" het bestand; in de onderstaande bronnen vindt u een link naar een gratis hulpprogramma voor het uitpakken. Dubbelklik op het nieuwe .zip-bestand. UnRarX wordt het bestand automatisch geopend. Nu Start Safari en toegang tot "Open bestand" op de werkbalk. Zoek het uitgepakte bestand en selecteer het. Safari zal het bestand nu openen in een browservenster. Met behulp van deze methode, kun je om te lezen van de tekst van het docx-bestand, maar je kan verliezen alle opmaak van het document.