Hoe om verbinding maken met een Modem, Router & telefoon Adapter

Voice Over Internet Protocol telefoondienst, ook wel bekend als VoIP, is steeds meer populair als de technologie beter betaalbaar dan traditionele telefoondienst wordt. Als u wilt gebruiken een VoIP-ontvanger, moet u een snelle internetverbinding, evenals een router. De router verbonden met uw modem en kan meerdere apparaten, met inbegrip van uw computers en VoIP ontvanger, verbinding maken met het Internet. Zodra de ontvanger, de router en de modem zijn verbonden, is de VoIP-dienst klaar voor gebruik.

Instructies

1

Computer afsluiten door het "Start"-menu te openen en te klikken op "Afsluiten" van het "Power Options" menu.

2

Haal de router en de modem van de stopcontacten.

3

Sluit een Ethernet-kabel aan op de Ethernet-poort op de achterkant van uw modem. Sluit het andere uiteinde van de Ethernet-kabel aan op de "WAN" of "Internet" Ethernet-poort op de achterkant van uw router.

4

Sluit een tweede Ethernet-kabel op de 'LAN' Ethernet-poort op de achterkant van uw telefoon adapter. Sluit het andere uiteinde van de Ethernet-kabel aan op een van de vier open Ethernet-poorten op de router.

5

Sluit een telefoonkabel op de telefoonaansluiting aan de achterkant van de telefoon adapter. Sluit het andere uiteinde aan op de telefoon die u zou willen verbinden met de adapter.

6

Steek het netsnoer van de modem in het stopcontact en wacht twee minuten voor de modem om volledig te laden.

7

Sluit de router netsnoer aan op het stopcontact en wacht twee minuten voor de router om volledig te laden.

8

Sluit de voedingskabel aan de telefoon adapter en sluit de kabel aan op het stopcontact. Toestaan ten minste vijf minuten voor de adapter van de telefoon om volledig te laden. Zodra de adapter ladingen, het is klaar voor gebruik.