Hoe om tijdlijnen te maken in PowerPoint

Als u maken van een tijdlijn wilt, kunt u Microsoft PowerPoint te doen. U kunt toegang tot Microsoft Office Online via PowerPoint en op Microsoft Office Online, kunt u zoeken naar en downloaden van een sjabloon tijdlijn. Dit scheelt een hoop tijd ten opzichte van een tijdlijn maken vanaf nul. Nadat u de sjabloon tijdlijn in PowerPoint hebt gedownload, kunt u bewerken en toevoegen van de gegevens die u weergeven in de tijdlijn wilt.

Instructies

1

Open PowerPoint en klik de knoop van het Bureau. Selecteer "Nieuw" wanneer het Office-menu wordt geopend. U kunt een nieuwe presentatie of zoekt u een template hier.

2

Typ 'Tijdslijn' in de Microsoft Office Online zoekbalk in het venster 'Nieuw Document' en druk op "Enter". Een lijst met tijdlijn sjablonen wordt geopend.

3

Blader door de beschikbare tijdlijn-sjablonen. Als u wilt om een grotere versie van een tijdlijn te zien, klik op de sjabloonnaam en een grotere afbeelding van de tijdlijn zal verschijnen in het deelvenster aan de linkerkant van het venster.

4

Selecteer de sjabloon tijdlijn die u wilt gebruiken en klik op 'Download'. De sjabloon tijdlijn gedownload en geopend als een nieuwe presentatie.

5

Markeer en verwijder de voorbeeldtekst van de tijdlijn. Nadat u de voorbeeldtekst verwijderen, voert u de datums en de informatie die u wilt opnemen in de tijdlijn.

6

Klik op de Office-knop en selecteer "Save As." Voer een naam voor de tijdlijn als het "Opslaan als" venster wordt geopend en klik op "Opslaan".

Tips & waarschuwingen

  • Als u invoegen de tijdlijn die u hebt gemaakt als een dia in een andere presentatie wilt, rechtsklik op de tijdlijn dia in de dia-overzicht. Het overzicht van de dia bevindt zich aan de linkerkant van het PowerPoint-venster. Selecteer 'KopiĆ«ren' uit het menu dat wordt geopend. Open de presentatie die u wilt invoegen van de tijdlijn in, rechtsklik op de dia-overzicht en selecteer "Plakken". De tijdlijn dia wordt ingevoegd in de presentatie.