Hoe om terug te vallen naar een oude versie van Internet Explorer

Hoe om terug te vallen naar een oude versie van Internet Explorer


Hoewel je zou kunnen horen dat de nieuwste versies van Internet Explorer het makkelijkst te werken met of het snelste zijn, kunt u nog steeds terug te gaan naar een oudere versie van IE. Misschien u zijn nostalgisch gevoel voor het verleden, of misschien wilt u de indeling van de eerdere versie. Afhankelijk van welk programma op uw computer is geïnstalleerd, kan er een paar manieren om terug te gaan naar een oudere versie van IE. Het proces voor het verkrijgen van een oudere versie van IE terug werken voor elke versie van Windows, zoals ' 98, Vista of Windows 7, en voor een ander type van Windows-programma.

Instructies

1

Sluit alle programma's die u op uw computer worden uitgevoerd, en sluit alle geopende browservensters.

2

Klik op de "Start" menu in de linkerbenedenhoek van het scherm.

3

Kies "Configuratiescherm", daarna "toevoegen/verwijderen programma's."

4

Blader door de lijst totdat u Internet Explorer. Er moeten verschillende, met inbegrip van de nieuwste, die u wilt verwijderen.

5

Kies de versie van Internet Explorer die na degene die u zou willen terugkeren naar komen. Bijvoorbeeld kiezen als u teruggaan naar Internet Explorer 6 wilt, Internet Explorer 7 en 8 en alles wat na hen komt. U moet klikken op elke versie die u wilt verwijderen en klik vervolgens op "Verwijderen" voor die versie, voordat u klikt op een andere versie.

6

Klik op "Verwijderen" voor de programma's die u niet meer wilt.

7

Sluit dit venster en herstart uw computer.

8

Klik op Internet Explorer. Uw computer, en IE programma, zal terugkeren naar de hoogste versie die niet is verwijderd.