Hoe om te weten als uw UPS-verzending een handtekening moet

Hoe om te weten als uw UPS-verzending een handtekening moet


Wanneer het verzenden van artikelen via UPS, zijn er gevallen waarin een verzender moet gebruik maken van de handtekening bevestiging optie om ervoor te zorgen dat het pakket is ontvangen door de beoogde partij. Voorbeelden zijn de verzending van gereguleerde stoffen (bijvoorbeeld voorschriftdrugs), leeftijd-verboden items (bijvoorbeeld tabak of alcohol), waardevolle goederen of belangrijke documenten waarvoor bewijs van ontvangst. In het geval u niet zeker weet, zijn er verschillende opties beschikbaar om te bepalen of een handtekening vereist voor een verwachte verzending is.

Beschikbare opties

1) hebt u het pakket het volgen aantal en toegang tot Internet kunt u de UPS online tracking tool op UPS.com, dat de snelste methode beschikbaar is voor het verkrijgen van informatie, met inbegrip van eventuele handtekeningvereisten.

2) In het geval u geen het tracking-nummer, kunnen handtekeningvereisten en alle andere relevante informatie worden verkregen door te bellen naar UPS klantenservice direct bij 1-800-742-5877.

3) u kunt ook contact opnemen met de afzender om te bepalen als het pakket verzonden vereist een handtekening levering nemen. Als je niet kunt aanmelden voor het pakket, eenvoudig verzoek dat de afzender opdragen UPS annuleren van de eis van de handtekening.

4) tot slot, u kunt contact opnemen met UPS om alternatieve regelingen te treffen voor de ontvangst of om te bepalen of een opmerking met uw handtekening, of handtekening van een andere persoon (bijvoorbeeld familielid, huisgenoot of buurman) nemen na ontvangst van het pakket, zal volstaan.