Hoe om te voorkomen dat IE7 crashen bij het opstarten

Browserinstellingen, add-ons, werkbalken en plug-ins kunnen allemaal leiden tot Internet Explorer 7 te crashen. IE7 de bestaande instellingen verwijdert, zal deze hulpprogramma's voor derden, de browser naar de oorspronkelijke staat herstellen. Voordat de browser, kunt u echter IE7 laden zonder add-ons om te bepalen als invoegtoepassingen van andere leveranciers de bron van de fout zijn.

Corrupt tijdelijke internet bestanden ook met de prestaties van Internet Explorer 7 interfereren kunnen. Uw cachegeheugen wissen zou herstellen functie naar de browser.

Instructies

1

Klik op "Start". Typ 'internet explorer' in het vak "Zoekopdracht starten". Kies "Internet Explorer (geen invoegtoepassingen)" uit de resultaten. Als IE7 crasht na de lancering van de toepassing, gaat u verder met de volgende stap.

2

Klik op het Windows-logo vinden op de taakbalk. Typ 'internet' in het veld "Zoekopdracht starten". Klik op "Internetopties."

3

Klik op 'Geavanceerd'. Klik op "Reset," vindt u onder de sectie "Reset Internet Explorer Settings."

4

Klik op "Reset" weer. Klik op "Sluiten". Start Internet Explorer opnieuw.

Cache wissen

5

Klik op "Start". Klik op "Control Panel". Typ "Internetopties" in het zoekveld in de buurt van de bovenkant van het venster.

6

Kies "Internet-opties" in de resultaten. Klik op "Algemeen" en klik op 'Verwijderen', bevindt zich onder "Browsing history."

7

Klik op "Bestanden verwijderen". Klik op 'Cookies verwijderen'. Klik op "Sluiten" en klik "OK."