Hoe om te vergroten tot 200% op een Printer

Afdrukken is een fundamenteel onderdeel van het gebruik van een computer voor het maken van tastbare resultaten van documenten en foto's. De meeste printers zijn ingesteld om af te drukken documenten op 100% van de werkelijke grootte. Als een document of de foto klein lijkt en moeilijk is te zien, is het mogelijk dat het nodig om de omvang van de uitvoer. Windows-computers worden geleverd met een ingebouwde tool gebruikt om printerinstellingen te beheren. Gebruikers hebben de mogelijkheid instellingen voor de specifieke printer waarop ze willen vergroten de afdrukken schaal wilt wijzigen. De schaal kan worden aangepast tot een waarde van 400%.

Instructies

1

Klik op "Start" op de linkerbenedenhoek van het scherm en klik op "Control Panel".

2

Klik op "Klassieke weergave" vanuit het links-venster van het Configuratiescherm en klik vervolgens op "Printers".

3

Met de rechtermuisknop op de naam van de printer waarvoor u wilt afdrukken naar 200% vergroten en klik op "Printing Preferences".

4

Klik op het tabblad 'Pagina-instelling' uit het bovenste menu in voorkeursinstellingen voor afdrukken venster.

5

Klik op de optie "geschaald afdrukken" onder pagina-indeling.

6

"200%" invoeren in het vak naast "Schalen".

7

Klik op "Apply" en klik vervolgens op "OK" als uw wijzigingen wilt opslaan.

8

Open het gewenste document of de foto die u wilt vergroten. Klik op 'Bestand' uit het bovenste menu en klik vervolgens op "Afdrukken". Het document zal afdrukken naar 200%.

Tips & waarschuwingen

  • Wijzigen van de schaal afdrukken terug naar 100% nadat u klaar bent met afdrukken op 200%. Als u de geschaalde waarde niet wijzigt, blijft alle documenten af te drukken op 200% gebruik van de printer die u hebt opgegeven.