Hoe om te surfen op het Internet op een Dell Axim

Met de technologische innovaties worden vandaag gemaakt, is het heel gebruikelijk voor PocketPCs, met inbegrip van de Dell Axim, om gebruikers te voorzien van toegang tot het Internet. Als u een nieuwe eigenaar van een Dell Axim bent, echter, moet u wellicht wat hulp wanneer u probeert te surfen op het Internet. Ga als volgt te werk om te leren hoe om te surfen op het Internet op een Dell Axim.

Instructies

1

Kijken naar online programma's. Vanwege de beperkte beschikbare opties met het Internet op Dell Axims, kan het zinvol zijn om te kijken naar Internet programma's te verbeteren.

2

Vergeet niet dat sommige programma's omvatten ftxbrowser, PIEPlus en MultilIE, die meer functionaliteit aan uw browser toevoegen. Er zijn ook andere browser opties zoals Thunder Hawk en Net Front die webpagina's naar uw Dell Axim voor beter het bekijken en toegang converteren.

3

Verbinding met het Internet. Dit kan worden gedaan door een verbinding met een PC die toegang tot het Internet.

4

Pocket Internet Explorer gebruiken. PIE is geïnstalleerd in uw Dell Axim voor u om te bladeren websites online.

Tips & waarschuwingen

  • De eerste paar keer dat u online bladeren wellicht moeilijk, maar als je eenmaal aan het PIE Systeem wennen zult u beter begrijpen hoe effici├źnt bladeren.
  • U wellicht verticaal en horizontaal schuiven om te zien van bepaalde gedeelten van de website.
  • De Internet-verbinding met uw Dell Axim mogelijk langzamer dan andere verbindingen die u gewend bent.
  • Sommige websites niet toegankelijk kunnen zijn dus zeker niet te vertrouwen op uw Dell Axim voor alle Internet toegangsmogelijkheden.