Hoe om te spiegelen van de Monitor op een HDTV

Hoe om te spiegelen van de Monitor op een HDTV


De hoge resoluties van high - definition televisies (HDTV) maakt het mogelijk om ze te gebruiken als een dubbele display voor een computerbeeldscherm in de meeste situaties. Mirroring van een monitor met een HDTV kunt de dezelfde afbeelding wilt weergeven op een computerscherm zowel HDTV gelijktijdig. Mirroring kan worden gedaan met elke HD-TV met een video-invoerpoort die wordt gedeeld met een of meer van de poorten van de video-uitgang van de computer.

Instructies

1

De HDTV verbinden met de computer via een videopoort. Input/output-poorten algemeen gedeeld door zowel computers als HDTVs omvatten HDMI, DVI, VGA- en S-Video. Zodra u hebt vastgesteld dat het type verbinding gedeeld door beide apparaten, sluit het ene uiteinde van een video-kabel van dat type met een ongebruikte video-uitgang-poort op uw computer en het andere uiteinde op een ongebruikte video-invoerpoort op uw HDTV. Noteer die video-invoerpoort de kabel was verbonden met op uw HDTV.

2

Navigeer naar de input die de videokabel was aangesloten op in de vorige stap met behulp van uw HDTV externe of front control panel. Druk op de "Input" of "Source" knop totdat de juiste ingang is geselecteerd. Afhankelijk van welk besturingssysteem uw computer draait, ziet u mogelijk al een beeld op het scherm. Zo ja, stap 3 overslaan en ga naar stap 4.

3

Open het Configuratiescherm vanuit het menu Start van de computer en selecteer "Printers en andere Hardware." Onder het tabblad "Zie ook" Klik op "Hardware" en volg de aanwijzingen op het scherm de instructies, die kunnen variƫren afhankelijk van de versie van Windows op uw computer wordt uitgevoerd.

4

Wijzigen de bureaubladresolutie die juist voor een HDTV is geformatteerd. HDTV's ondersteunen geen aanvankelijk zoveel resoluties zoals meeste computerbeeldschermen en de gespiegelde desktop afbeelding die u ziet op de HDTV niet het scherm vullen kan. Om dit te verhelpen, klik met de rechtermuisknop ergens op het bureaublad en kies "Aanpassen" of "Eigenschappen", afhankelijk van uw versie van Windows. Kies "Display", en vervolgens "Aanpassen resoluties." De meest voorkomende resoluties ondersteund door HDTVs zijn 1280 X 720 en 1920 X 1080. Als geen van deze resoluties uitziet of worden ondersteund door uw computer, raadpleegt u de handleiding van uw HDTV-eigenaren om te bepalen welke resoluties ondersteunt en aanpassingen dienovereenkomstig.

Tips & waarschuwingen

  • Sommige HDTV's zijn gevoelig voor inbranding scherm als een statische of onveranderlijke, afbeelding als een computerDesktop voor langere tijd op het scherm wordt gelaten. Als u een HDTV spiegel een bureaubladafbeelding, vooral een plasma-TV, de TV uitschakelen wanneer het niet in gebruik en pauzes van vijf tot 10 minuten elk uur nemen om te voorkomen burn-in.