Hoe om te schakelen van Windows XP Home Edition

Hoe om te schakelen van Windows XP Home Edition


Alle edities van het besturingssysteem Microsoft Windows XP verplichten gebruikers om een productcode van 25 tekens invoeren tijdens het installatieproces. Deze sleutel fungeert als een afschrikkende, piraterij, aangezien slechts één installatie van Windows XP kan worden geactiveerd met behulp van een bepaalde sleutel. Zolang een geactiveerde sleutel aanwezig is, functioneert het besturingssysteem normaal. Door een wijziging van de waarde, echter u de sleutel ongeldig en deactiveren van uw exemplaar van Windows XP Home Edition. Dit proces duurt slechts enkele minuten met behulp van de Windows register-Editor.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start" knop en selecteer "Run".

2

Voer 'regedit' (zonder aanhalingstekens) en klik op "OK" om te openen de Windows register-Editor.

3

Zoek het op het hoogste niveau registermap met de naam "HKEY_LOCAL_MACHINE." Klik op de "+" icoon aan de linkerkant van de map uit te vouwen. Herhaal dit proces voor elk van de volgende sub-mappen: 'Software' > 'Microsoft' > 'Windows NT' > "CurrentVersion" > "WPAEvents."

4

Klik met de rechtermuisknop de waarde met de naam "ODBETimer," gelegen aan de rechterkant van het venster Register-Editor. Selecteer "Wijzigen" van het resulterende submenu te openen.

5

Vervangen van ten minste één teken in het veld "Waardegegevens" met een getal tussen 0 en 9 of een letter tussen A en F.

6

Klik op "OK" en sluit de Register-Editor. Door een wijziging van de waarde van Windows XP product sleutel, de sleutel is ongeldig gemaakt en uw Windows-installatie wordt gedeactiveerd.