Hoe om te scannen van meerdere JPEG-bestanden in één DocumentGescande foto's gewoonlijk importeert in scannersoftware als JPEG-bestanden. Met de vooruitgang in technologie, kunnen deze foto's worden afgedrukt door vrienden en familieleden die de JPEG met bijlagen op een kwaliteit vergelijkbaar met standaard lab fotoprints ontvangt. Als u delen een fysieke fotoalbum elektronisch willen zou, kunt u de JPEG-bestanden e-mail naar geadresseerden. Wilt u uw foto's in één document scannen, zodat uw vrienden en familieleden niet hoeven om foto gehechtheid één voor één te downloaden.

Instructies

1

Sluit uw scanner aan op de USB-poort van uw computer. Plaats uw eerste foto('s) op het bed scanner. U kunt de twee 5-door 7-inch pictures en drie 4-door 6-inch foto's meestal tegelijk scannen.

2

Start de scan met behulp van uw scanner software op uw computer of op de knop "Start scannen" op de scanner te drukken. Zodra de scan voltooid is, aanvaarden de afbeelding.

3

Selecteer "Nee" wanneer uw scannersoftware vraagt als dit de laatste pagina in het document is. Herhaal de stappen voor het scannen van foto's selecteren "Nee" tot het einde van het bestand totdat u al uw foto's scant. Eenmaal scannen voltooid is, wordt uw document geopend voor preview in uw scansoftware met uw afbeeldingen als een fotoalbum mogen bekijken. Als u rechtstreeks naar een Tekstverwerker-document scant, worden de bestanden worden weergegeven als één document met meerdere pagina's.

4

Klik op via de pagina's om ervoor te zorgen dat alle bestanden correct zijn gescand. Klik vervolgens op 'Bestand' dan 'Opslaan als'. Sla het bestand op als een nieuwe JPEG-bestand of PDF-document.

Tips & waarschuwingen

  • Veel scanners kunnen u de optie voor het scannen van "Afbeelding" of "Document." Kies "Document" zoals u zal niet worden gevraagd te voegen extra pagina's als een foto scannen.
  • Als u ervoor kiest uw uiteindelijke bestand opslaan als een JPEG-document, zullen de bestandsgrootte aanzienlijk groter als u wilt opslaan als een PDF-bestand.