Hoe om te controleren van het domein Spam Blacklist

Hoe om te controleren van het domein Spam Blacklist


Elke domeinnaam die spam bevat--ongevraagde bulkberichten--zal verschijnen op de particuliere en publieke domein spam blacklists. Verschillende websites bieden lijsten voor beide. Als u een domeinnaam hebt, controleert u de lijsten regelmatig om bij te blijven omdat de informatie wordt voortdurend bijgewerkt.

Instructies

1

Controleer uw domeinnaam tegen openbare en particuliere spam blacklists. Kies een gratis online service die zowel publiek en privaat domein spam blacklists distribueert (zie bronnen).

2

Voer de domeinnaam in een gratis spam zwarte lijst controle, zoals het programma aangeboden door de Blacklist Master of URIBL. De gratis spam blacklist check tool aangeboden door de meester van de zwarte lijst zal de domeinnaam tegen 48 domein blacklists controleren.

3

Ga naar de website van de serviceprovider van uw Internet en zich aanmelden bij uw e-mailaccount. Klik op de "Settings" of "Options" knop om de Spam-functie op uw account. Bekijk de lijst met geblokkeerde e-mailberichten en domein-adressen, die kan worden weergegeven op afzonderlijke blacklists. Niet alle internetproviders toestaan e-mailgebruikers domein mailadressen blokkeren.

Tips & waarschuwingen

  • Als uw domeinnaam wordt weergegeven op een zwarte lijst, kan de eigenaar van de mail contact op met zijn internetprovider en verzoeken dat uw naam zitten blacklisted van zijn post.
  • U moet contact opnemen met de eigenaar van een mail direct om te verwijderen van uw domeinnaam van een zwarte lijst.