Hoe om te controleren of Trojan-Virus

Hoe om te controleren of Trojan-Virus


Een Trojaan is een soort computervirus dat binnenkant van een ander programma verbergt. Zodra het programma is gedownload, wordt het virus uw systeem infecteert en zelf uit naar nieuwe gebruikers wordt verzonden. Trojaanse paarden kunnen zeer destructief zijn als ze niet vroeg zijn gevangen en sterk de prestaties belemmeren. Op zoek naar en het verwijderen van een Trojan-virus van uw computer kunnen gemakkelijk worden gedaan met de juiste software.

Instructies

1

Antivirussoftware installeren op uw systeem hebt u niet al een programma. AVG Antivirus, Avira en Malwarebytes Anti-Malware zijn alle effectieve gratis programma's die helpen bij het lokaliseren van Trojaanse paarden.

2

Open uw anti-virus programma en bijwerken door te klikken op het tabblad van de update op de start-pagina.

3

Scan uw computer met behulp van de anti-virus software. Verwijder alle bestanden die zijn gemarkeerd als gevaarlijk.

4

Start uw computer opnieuw op en houd de F6-toets op opstarten naar veilige modus. Dit zorgt ervoor dat de computer afsluiten alle geen onnodige programma's en worden alle overige Trojan bestanden moeten tijdelijk gedeactiveerd.

5

Scannen van de computer met uw software in de veilige modus. Het programma kan halen meer Trojan bestanden die tijdens de normale functie zijn verborgen. Start de computer normaal zodra de scan is voltooid.