Hoe om te controleren het inktniveau van een Canon Inkjet Printer

De printer Canon foto Inkject is eenvoudig gebruiksvriendelijk, waardoor het afdrukken van digitale foto's thuis gemakkelijk met het gebruik van de gemakkelijk-photoprint software. Met zijn vier kleuropties en laser kunnen functies, het afdrukken van tekst en documenten in kleurrijke webpagina's gedaan leuk zijn. De belangrijkste sleutel tot haar indrukwekkende snelheid en hoge fotokwaliteit is de Canon Full-photolitography Inkjet Nozzle Engineering (fijn) geavanceerde technologie van de printkop. Het maakt gebruik van een multi mondstuk print engine die consistent en microscopische inkt druppels werpt. Handige USB-connectiviteit en PC en MAC compatibel hebben.

Instructies

1

Klik op "Start". Kies in het startmenu programma's.

2

Klik op "Programma's." Kies vervolgens "BJ Printer", dan "BJ-Printer-Monitor". De Printer-Monitor van Canon BJ venster zal verschijnen.

3

Klik op het icoon van Canon. Dit brengt u naar het printermenu info.

4

Klik op "Start statusmonitor" uit het Menu Printer Info. De Canon Start Status venster zal verschijnen.

5

Klik op het tabblad 'Inkt informatie' om de niveaus van inkt in elke tank in de printer.

Tips & waarschuwingen

  • Als de afdruk verschoten, gestreepte of krassend verschijnt, wellicht de printkoppen te worden gereinigd. Printkoppen soms verstopt zijn en moeten worden gereinigd.
  • Als afdruk en kleur afbeelding er anders uitzien, controleert u dat de instellingen van het printerstuurprogramma niet waren gewijzigd.
  • Er verschijnt automatisch een bericht in de afdrukmonitor herinneren u ter vervanging van de tank van de inktniveaus het moment dat een inkt tank niveau laag is.
  • De Print Monitor kunt Inktvoorraden weergeven wanneer ze zijn bijna leeg als u print achtergrond afdrukken op de achtergrond in de "Choose" optie hebt ingeschakeld. Zie de Referentiegids op de Set van Software en referentie gids CD-ROM voor informatie over deze functie.
  • Reinigen van de printkop verbruikt inkt. Vermijd geen onnodige schoonmaken.