Hoe om te controleren de inhoud van een ISO-bestand

Hoe om te controleren de inhoud van een ISO-bestand


Een ISO-bestand is een exacte afbeelding of kopie van een CD. Het is alsof je de originele CD zonder de trekking zelf. Het ISO-bestand bevat alle inhoud van de CD. Door zelf, misschien het lijkt moeilijk om weer te geven van de inhoud van een ISO, want het is een zelfstandig bestand, maar het is mogelijk om te controleren de inhoud van een ISO-bestand met behulp van gemakkelijk toegankelijke programma's zoals WinRAR of PowerISO.

Instructies

WinRAR methode

1

Download en installeer het programma WinRAR (zie bronnen hieronder).

2

Vink de optie van de "ISO" onder de "Associate WinRAR met" sectie in het dialoogvenster 'WinRAR Setup', die wordt weergegeven nadat u het programma installeert.

3

Open en voer WinRAR door te klikken op het pictogram op het bureaublad.

4

Zoek het ISO-bestand dat u wilt controleren.

5

Slepen en neerzetten van het ISO-bestand naar het toepassingsvenster van WinRAR. De gehele inhoud van het ISO-bestand zal zichtbaar zijn.

PowerISO methode

6

Download en installeer het programma PowerISO (zie bronnen hieronder).

7

PowerISO openen door te klikken op op de icoon op de toolbay of door te klikken op het bureaublad icoon.

8

Klik op het kleine "Mounten" icoon in het bovenste menu. Een drop-down menu weergegeven: het aantal virtuele schijven die u hebt geïnstalleerd zal verschijnen. Selecteer de virtuele schijf die u wilt koppelen uw ISO spiegelbeeld vijl aan.

9

Klik op de "Mount Image"-optie in het volgende menu en kies uw ISO-bestand dat u wilt koppelen in het dialoogvenster en klik vervolgens op 'OK'. De ISO spiegelbeeld vijl zal worden gemonteerd.

10

Ga naar de "Start"-knop, klik op het pictogram Deze Computer en zoek het virtuele station dat het ISO bestand is gemonteerd.

11

Tikken voort naar de virtueel toer, en de inhoud van de ISO zal verschijnen.