Hoe om te bewerken. ASP in HTML

Hoe om te bewerken. ASP in HTML


Vaak vindt u dat Active Server Pages gemengd met HTML-code terwijl u bent programmering. Hoewel ASP u door bepaalde tags onderscheiden kunt, specifieke bewerkingen maken naar ASP code gemengd in pagina's van HTML kan worden overweldigend en verwarrend, vooral wanneer u wordt geconfronteerd met grote hoeveelheden code. U kunt uw werk in twee├źn gesneden tools beschikbaar in HTML-editors.

Instructies

1

Open de. ASP-bestand met behulp van een HTML-editor zoals Adobe Dreamweaver of Microsoft FrontPage.

2

Druk op "CTRL + F" of de "Zoeken"-functie van uw HTML-editor om de pagina voor de symbolen < % en % > te scannen. Deze symbolen markeren het begin en einde van ASP-code, respectievelijk.

3

De ASP-code bewerken als dit nodig is.

4

Sla het bestand.

5

Upload het bestand naar uw online webserver te testen van de wijzigingen.

Tips & waarschuwingen

  • Bij het ontwikkelen van websites in ASP, een lokale webserver die kan parseren ASP-bestanden, waarmee u bewerkingen lokaal zonder de extra taak van het uploaden voor het testen van instellen. U kunt dan gewoon open het bestand voor bewerken, hebben het lokale bestand openen in uw browser en vernieuw het lokale bestand om te zien hoe uw wijzigingen in de code worden doorgevoerd.
  • De meeste HTML-editors kleurcode automatisch tekst op de HTML-pagina in de "codeweergave" te laten u onderscheiden van die delen van de code in HTML en die delen zijn in andere programmeertalen.