Hoe om de bootoptie voor een HP Desktop

Uw HP desktop computer doorloopt een routine genoemd het Basic Input/Output System (BIOS) elke keer dat u het systeem inschakelen. Het BIOS zelfstart opwaarts uw HP-computer en controleert elk van de aangesloten apparaten om ervoor te zorgen dat ze correct functioneren. Als u ooit wilt wijzigen een van de verschillende BIOS boot opties, moet u het primaire BIOS menu te openen en navigeert u vervolgens naar het submenu van de boot.

Instructies

1

De HP desktop computer opnieuw opstarten. Wachten voor de HP-logo wilt weergeven op het scherm.

2

Herhaaldelijk Tik op de "F1" toets totdat een nieuwe menuscherm verschijnt als uw HP-computer gebruikmaakt van Windows XP of een ouder besturingssysteem. Tik in plaats daarvan op de toets 'F10' als de HP-computer het besturingssysteem Windows Vista gebruikt.

3

Druk op de pijltoets-rechts tweemaal om te navigeren naar het menuscherm voor BIOS 'opstarten'.

4

Druk op de toets "F5" wilt u de opties van de laars van de BIOS terugzetten op hun oorspronkelijke fabrieksinstellingen. Gebruik de op en neer pijltoetsen om te toegang tot een specifieke menu-opties die u nodig hebt in het opstartmenu.

5

Druk op de toets 'F10' alle aangebrachte wijzigingen opslaan en terugkeren naar het besturingssysteem van de HP-computer.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt de optie "Boot Device Priority" om de soorten apparaten die de HP computer booten zal, zoals een schoen-kunnen CD of USB-flashstation.
  • Breng wijzigingen niet aan de opties van de laars, tenzij u weet specifiek wat opties moeten worden gewijzigd. Als u de verkeerde optie wijzigt, wordt uw HP computer niet langer correct opstarten.