Hoe om beelden van diafragma naar Lightroom

Hoe om beelden van diafragma naar Lightroom


De Apple Aperture en Lightroom van Adobe softwarepakketten zijn digitale foto development tools gebruikt voor het corrigeren van de kleurtoon, de belichting, de geluidsniveaus en de witbalans. Ze laten u tag van uw foto's met trefwoorden en bestandsstructuren te organiseren van grote aantallen foto's maken. Lightroom biedt meer naadloze connectiviteit met Adobe Photoshop voor gedetailleerde ook zo geavanceerd organisatie structuren fotobewerkingen en toning presets om u Toon uw foto's te helpen. Hoewel u kunt gewoon foto's van Aperture te exporteren en deze kunt in Lightroom importeren, zou je verliest uw zoekwoorden en bewerkingen. Wanneer u uw wijzigingen aanbrengt, moet u zorgen dat u uw werk op de foto niet verliest.

Instructies

1

Open uw hoofdgebruiker-bestand op uw harde schijf. Dit is meestal uw naam of de naam die u uw computer toegewezen.

2

Open de map "Foto's", dan vinden "Diafragma bibliotheek."

3

Rechtsklik op "Diafragma Library" en selecteer "Toon pakketinhoud."

4

Zoek het bestand "Meesters".

5

Open Lightroom. De "Meesters"-bestand naar het Lightroom-venster sleept.

6

Kies "Kopiƫren als DNG" in de lijst in het midden boven van het scherm van Lightroom. Dit zal brengen in uw RAW-bestanden met hun bewerkingen. Een DNG-bestand is een soort digitale negatief bestand dat voorziet in meer bewerkingen, zoals het corrigeren van de witbalans, dan een JPEG. Als u deze optie kiest, kunt ook uw JPEG-bestanden verzenden via met hun zoekwoorden en metatags intact.

7

Organiseer uw Lightroom-bestandsstructuur. Het in gebreke blijft om het maken van mappen foto's sorteren op de datum waarop die ze werden genomen. Als u liever de naam van de bestanden door het onderwerp, zoals "Familie" of "Smith Wedding," moet u handmatig de naam van elke map wijzigen.

Tips & waarschuwingen

  • Back-up van uw foto's op een externe harde schijf alvorens hen van Aperture te Lightroom om ervoor te zorgen dat geen per ongeluk zijn verwijderd tijdens de overdracht.