Hoe om af te drukken controleert in Microsoft Money

Hoe om af te drukken controleert in Microsoft Money


Microsoft Money is een programma waarmee u cheques afdrukken en uitvoeren van financiële transacties. Microsoft Money is nuttig omdat u uw bankrekeningen met het programma integreren kunt, waardoor ze moeiteloos samenwerken. Afdrukken van controles met Microsoft Money kunt lijkt moeilijk soms maar met een beetje doorzettingsvermogen, kan met succes worden gedaan.

Instructies

1

Open Microsoft Money.

2

Klik op "Account List" binnen Microsoft Money en selecteer de account waaruit u cheques wilt afdrukken. Wanneer u Microsoft Money gedownload, had u de mogelijkheid om uw financiële rekeningen integreren in het programma.

3

Klik met de rechtermuisknop op de transactie gebied en selecteer "Nieuw". Selecteer de specifieke transactie die u wilt afdrukken. Klik in het vak Num op "Print deze transactie." Klik op "Enter".

4

Selecteer "File" op de upper-left hoek en klik op "Print gecontroleerd." Een nieuwe doos wordt geopend, zodat u kunt uw voorkeuren wijzigen. Klik op 'Afdrukken' om af te drukken van uw controles. Gebruik het standaard selectievakje papier voor het afdrukken van uw controles. U kunt op uw lokale kantoor aanbod slaan papieropties vergelijken.