Hoe naar AVI converteren van breedbeeld naar volledig scherm

Breedbeeld is een televisie en DVD-indeling die de hoogte-breedteverhouding van 16:9 gebruikt. Het is een populaire indeling gebruikt op vele high-definition TV's volledig-scherm formaat, aan de andere kant, maakt gebruik van hoogte-breedteverhouding 4:3 weergeven van video's in standaarddefinitie. Breedbeeld AVI-videobestanden omzetten in volledige schermweergave, kunt u ze efficiƫnter afspelen op apparaten die ondersteuning bieden voor volledig scherm wordt weergegeven. Breedbeeld converteren is AVI naar volledig scherm eenvoudig met behulp van een gratis converter programma gemaakt.

Instructies

1

Downloaden en installeren van een gratis converter programma zoals Prism Video Converter (zie bronnen). Andere gratis converter programma's u kunt opnemen AVC Video Converter (zie bronnen).

2

Lanceer het programma zodra de installatie voltooid is en klik op "Add Files." Zoek het AVI-bestand vanaf de locatie die u hebt opgeslagen op uw computer en klik op "Openen" om te laden in uw programma.

3

Selecteer ".avi" op het venster uitvoer formaat en klik op "Edit Output." Klik op 'Formaat Video' en klik op de "Crop video naar geselecteerde grootte" radio knop.

4

Selecteer het video formaat en plaats een vinkje op "Beperken proporties." Klik op het keuzerondje "4:3" (volledig scherm) en klik op "OK" als de wijzigingen wilt opslaan.

5

Klik op "Bladeren" en selecteer de uitgang van de map om de video te opslaan nadat het wordt geformatteerd naar volledig scherm formaat.

6

Klik op "Convert". De conversietijd varieert afhankelijk van de lengte van het invoerbestand AVI. De video is in 4:3, volledig-scherm formaat als de conversie voltooid is.