Hoe naar AVI bestanden samenvoegen

De video-indeling meestal gebruikt voor de aanmaak van bestanden is het AVI formaat. Of het nu een film of home videoclip, werkt de bestandsindeling goed. Voor langere stukken van video, kan de bestandsgrootte toevoegen tot meer dan een gigabyte van informatie. U kunt het bestand echter breken in verschillende stukken, stuur ze opeenvolgend en vervolgens samenvoegen terug.

Instructies

1

Selecteer de AVI-bestanden die u wilt koppelen. U wilt een meubelmaker-bestand dat u wilt gebruiken. Grote gratis en aandeel-ware repositories van bestanden bestaan waar u een werkbare meubelmaker programma kunt vinden. Er zijn veel programma's, maar ze werken allemaal op dezelfde manier. Kies een en installeren op het systeem. Open de meubelmaker.

2

Selecteer de AVI bestand segmenten die u aangesloten wilt. Dan moet u deze selecteren in de volgorde dat je ze wilt weergeven in het uiteindelijke AVI-bestand. Eenmaal toegetreden, zal ze spelen door middel van het eerste segment en vervolgens naar rechts in het tweede segment. Als er meer segmenten om toe te treden, blijven de segmenten te selecteren in de volgorde die u wenst te spelen. Klik op de button en wachten. Wanneer het programma heeft alle segmenten samengevoegd, bekijken om te controleren of dat is wat je wilde.

3

Opent u Windows Media Player, selecteer het zojuist gemaakte AVI-bestand en selecteer het te spelen. Controleer het AVI-bestand helemaal door, met speciale zorg dat de gekoppelde secties spelen net zo goed als de andere secties. Meeste joiner-programma's kunt u specifieke informatie over het bestand instellen. U kunt de naam van het AVI-bestand wijzigen en opslaan als één groot bestand.