Hoe moet worden verschoven van lichtkranttekst voor de bovenkant van uw MySpace-pagina

Hoe moet worden verschoven van lichtkranttekst voor de bovenkant van uw MySpace-pagina


Als u jazz omhoog uw MySpace-pagina wilt te grijpen de aandacht van uw publiek, zijn er een verscheidenheid van HTML-codes en ingebouwde thema's beschikbaar voor het maken van uw profiel opvallen. Een dergelijke optie is de mogelijkheid om te schuiven van tekst in een lichtkrant boven aan uw MySpace-pagina. Als u wilt maken van de lichtkranttekst die u wilt toevoegen in een regel HTML-code in de desbetreffende sectie van uw profiel.

Instructies

1

Navigeer naar de MySpace website en klik op de link "Login" aan de bovenkant van het venster. Typ uw e-mailadres en wachtwoord in de tekstvakken en klik op de knop "Login". Klik op de "Profiel" link bij het raam en links van de koppeling "Mijn zaken".

2

Klik op de knop "Aanpassen" links van de naam van uw profiel. Klik op de "Modules en selectiekader" knop die wordt weergegeven aan de bovenkant van het scherm.

3

Klik op de "Lichtkrant"-knop in het menu "Modules en selectiekader". Klik op de "Lege" item in de lijst van Marquee opties en klik op de blauwe 'Publiceer' knop in de rechterbenedenhoek van het venster.

4

Typ de opening < marquee > en sluiten < / marquee > tags in het vak met het label "HTML". Typ de tekst die u aan de bovenkant van uw MySpace-pagina tussen de twee tags wilt schuiven. Typ bijvoorbeeld "< marquee > Dit is mijn MySpace-profiel < / marquee >."

5

Klik op 'Wijzigingen opslaan' om de lichtkranttekst aan de bovenkant van uw MySpace-profiel toevoegen.

Tips & waarschuwingen

  • De tag < marquee > accepteert verschillende parameters als u wilt de lichtkranttekst aanpassen. Bijvoorbeeld, te typen "<" lichtkrant richting "right" = > "resulteert in tekst die van links naar rechts in plaats van van rechts naar links schuift. Te typen "< lichtkrant gedrag ="alternatieve">" resulteert in de tekst die wordt verschoven naar één kant van het scherm draait zich om en schuift terug naar de overkant.
  • Niet alle gebieden van uw MySpace-profiel accepteren HTML-code. Bijvoorbeeld, kunnen niet de "About Me" of "I 'd zoals om te voldoen aan" gebieden hebben lichtkranttekst met behulp van de tag < marquee >.