Hoe mijn 2Wire Draadloze Adapter verbinding controlerenEen onverwachte daling van uw internetverbinding kan worden veroorzaakt door hoge bandbreedte zede, vaak veroorzaakt door een groot bestand op een van uw huis's computers worden gedownload. Afwisselend, het gebrek aan snelheid kan worden als gevolg van onbevoegde gebruikers meeliften op uw draadloze verbinding van 2Wire. Uw draadloze verbinding beschermen en voorkomen dat anderen toegang tot uw Wi-Fi met de 2Wire gateway control panel. Het controlepaneel bevat gedetailleerde informatie over verbonden computers, toont uw huidige upload en download snelheden en loopt een diagnostische test voor het detecteren van problemen.

Instructies

1

Bezoek de homepage van 2Wire Gateway en klik op "Systeem" voor toegang tot het Configuratiescherm van uw gateway (zie bronnen).

2

Klik op de "Monitor Internet Connection" koppeling in de sectie "Breedband Link" van het "Systeem"-venster. De gateway 2Wire scant uw actieve verbinding om te bepalen van de huidige upload en download snelheid.

3

Klik op "Update" om uw Internet-verbinding status te verversen, en klik op "Test" als handmatig wilt uitvoeren een diagnostische test op uw actieve verbinding.

4

Klik op de koppeling "Statistieken" in het submenu onder "Breedband Link" een lijst weergeven van verbinding mislukkingen en time-outs die hebben plaatsgevonden op uw modem. De sectie van statistieken toont ook het aantal bytes van verzonden en ontvangen.