Hoe Microsoft Publisher-bestanden converteren naar hoge resolutie afbeeldingen

Hoe Microsoft Publisher-bestanden converteren naar hoge resolutie afbeeldingen


Microsoft Publisher is een desktoppublishing-programma waarmee u levendige afdrukpublicaties, zoals folders, nieuwsbrieven, brochures en visitekaartjes maken. Documenten die kunnen worden gemaakt door Publisher kunnen worden gebruikt voor meer dan alleen gedrukte publicaties; ook kunt u ze in hoge resolutie afbeeldingen in andere documenten, diapresentaties en websites worden gebruikt. Het is vrij gemakkelijk om een Microsoft Publisher-document omzetten in een afbeelding met hoge resolutie.

Instructies

1

Open het document in Microsoft Publisher. Klik op "Bestand > openen" in Microsoft Publisher 2003 of eerder, of "Office knop > Open" in Publisher 2007. Zoek het document dat u wilt openen, klik eenmaal op het markeren en klikt u vervolgens op 'Openen'.

2

Klik op "Bestand > opslaan als" in Publisher 97 tot en met 2003 of "Office-knop > opslaan als > andere formaat" in Publisher 2007 het bestand wilt opslaan als een andere indeling.

3

Klik op de vervolgkeuzepijl naast het vak "Bestandstype als" en kies "JPEG File Interchange Format," "GIF Graphics Interchange Format," "Tag Image File Format," "Device Independent Bitmap" of "PNG-Portable Network Graphics Format." Geef het bestand een naam (indien het nog geen één) door deze te typen in het vak "Bestandsnaam". Klik op "Opslaan".