Hoe macht op een Sony PCG-4Q3L

De Sony PCG-4Q3L is een lid van de familie van de Sony VAIO Professional TT van laptopcomputers, uitgebracht in 2008. Het is een high-end, ultra-draagbare computer met een 11.1-duim zeef, ontworpen voor zakelijke professionals. Toen het werd uitgebracht, was het de kleinste laptop te beschikken over een Blu-vleug schijf speler. Als gevolg van slechte verkoop, Sony de TT-serie stopgezet en vervangen door de X-serie.

Instructies

1

Sluit de computer stekker adapter aan op een stopcontact en sluit de stekker van de DC van de van de adapter in de DC power jack aan de linkerzijde van de cilindrische wervelkolom van de computer. De wervelkolom is het scharnierende deel van de computer waar het scherm is gekoppeld. Als de batterij is opgeladen, dit is niet nodig.

2

Open de behuizing van de computer door de vergrendeling van de dia op de voorkant van het geval naar rechts verplaatst. Dit onthult het toetsenbord en scherm.

3

Druk op de power-knop bevindt zich aan de rechterkant van de cilindrische wervelkolom van de computer, tegenover de AC power aansluiting. Het is een ronde knop met een pictogram van een cirkel met een streep erdoor. De computer wordt ingeschakeld.