Hoe maak je video's met CyberLink

Als u eigenaar van een Camcorder JVC, en zijn het maken van video's, is CyberLink een easy-to-use proces waarmee u kunt bekijken, bewerken en op een schijf branden. JVC camcorders opslaan videobestanden als MOD bestanden dat kunnen worden bewerkt met CyberLink PowerDirector. Deze software kunt u bekijken en titels en verantwoording toevoegen, bewerken van video-opnamen, voeg overgangen, audio en voice-over en gebruik een heleboel andere functies die elke video voor persoonlijk of zakelijk gebruik zal aanpassen.

Instructies

1

Na het schieten uw video, en het uploaden van het aan uw desktop, CyberLink PowerDirector te starten vanaf uw bureaublad. U kunt het downloaden van een gratis proefabonnement op cyberlink.com. (Zie 'Bronnen.')

2

Het bovenste menu Klik op "File" en kies "Media importbestand." Selecteer uw videobestand en klik op 'OK'.

3

Uw video zal verschijnen op het tabblad "Bewerken" in het venster PowerDirector; Dit is waar alle uw uitgeven plaatsvindt. Het toevoegen van titels, kredieten, overgangen en nog veel meer, is het tabblad "Bewerken" waar zal jij je videobewerking.

4

Klik op het tabblad "Producten" voltooi uw video door ofwel het maken van een bestand, of branden op schijf. Als u een videobestand wilt maken, dan zul je de optie van de afgewerkte video op te slaan als een AVI- of een MPEG-bestand. Als je zijn branden aan schijf, vervolgens u zal zitten kundig voor kiezen ofwel de VCD, DVD of SVCD formaat.