Hoe maak je Video Chat werk op doel

Hoe maak je Video Chat werk op doel


SMS chat is prima voor korte uitwisselingen, maar wanneer u uw interacties met woorden alleen beperken, je missen op belangrijke onderdelen van communicatie zoals lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen. Als u krijgen het meeste uit de mededeling van de lange afstand willen zou, kan u overwegen doel van video chat gebruiken.

Instructies

1

Download en installeer de nieuwste versie van AOL Instant Messenger, als je niet al hebben gedaan. Als u wilt videochatten gebruiken, moet u doel versie 7.0 of hoger.

2

Open doel.

3

Selecteer een camera te gebruiken door te klikken op "Menu" aan de bovenkant van uw contactpersonenlijst, te klikken op "Instellingen" te selecteren de "Enhanced IM" tab. Klik op het "Standaard apparaat" drop-down menu naast 'Camera' en kies de camera die u wilt gebruiken. Klik op "Opslaan" opslaan en sluiten van uw instellingen.

4

Dubbelklik op de naam van de contactpersoon in uw contactpersonenlijst met wie u zou willen hebben een video-chat. Een instant message (IM)-venster verschijnt.

5

Klik op het camerasymbool onder het pictogram van de vriend in de IM-venster.

6

Klik op "Start een Video IM." Uw vriend ontvangt een uitnodiging voor een video-chat. Als ze het accepteert, kunt u beginnen uw video chat.