Hoe maak je Usenet downloadsnelheden sneller

Hoe maak je Usenet downloadsnelheden sneller


"Usenet" is een soort online discussie internetnetwerk. Het is soort van als een enorme message board-systeem waarmee gebruikers bestanden naast type tekst gebaseerde berichten naar elkaar te delen. De snelheid van deze downloads zijn, is afhankelijk van uw internetverbinding en de beschikbare middelen. Als uw verbinding traag is en uw downloads zijn duurt te lang, zijn er een paar dingen die u proberen kunt te versnellen hoe snel Usenet is het downloaden van bestanden.

Instructies

1

Probeer niet om iets te doen anders met Usenet terwijl een bestand wordt gedownload. De meer taken die u proberen te dwingen van Usenet te doen, hoe meer systeembronnen, die it 's gonna vereisen van uw computer. Hierdoor wordt het programma en alle processen die is het probeert uit te voeren om langzamer lopen. Als je Usenet downloaden van een bestand laat voordat u iets anders doen, is het mogelijk dat het bestand veel sneller downloaden.

2

Probeer niet iets anders te doen op het Internet terwijl een bestand wordt gedownload in Usenet. Uw internetverbinding kan slechts een bepaalde hoeveelheid activiteit behandelen tegelijk--dit wordt genoemd de "bandbreedte". Als u probeert te downloaden van een bestand van Usenet, een webpagina laadt, controleert u uw e-mail en een ander bestand downloaden vanuit uw webbrowser allemaal op hetzelfde moment, zullen al die taken langzaam uitvoeren. Als u een bestand vanaf Usenet downloadt zonder iets te doen anders online, zal alle uw bandbreedte worden gewijd aan het krijgen van deze processen voltooid.

3

Dichter bij de bron van uw internetverbinding (als u van een draadloze internetverbinding gebruikmaakt). Hoewel draadloze netwerken u om te gaan kunnen waar u wilt en nog steeds toegang tot Internet hebt, wordt het signaal sterker als u dichter bij de router. Als u uw Usenet downloads versnellen wilt, fysiek plaats uw computer dichter bij uw netwerkrouter ter verbetering van de globale snelheid van uw internetverbinding.