Hoe maak je Rubber Armbanden met woorden

Hoe maak je Rubber Armbanden met woorden


Aangepaste silicone rubber armbanden met woorden kunnen worden gebruikt om de bewustwording over een oorzaak, de markt voor uw organisatie, een speciale gebeurtenis te vieren of bouwen team identiteit. Goedkope silicone rubber polsbandjes zijn verkrijgbaar bij verschillende online verkopers. De standaard rubber armband wordt geleverd met de tekst "debossed", of gesneden, het rubber. Armbanden met verschillende designelementen zijn verkrijgbaar bij de diverse leveranciers.

Instructies

1

Reminderband biedt standaard businesscard polsbandjes met een citaat van uw keuze in een van de meer dan 30 kleuren. U kunt de woorden op de band opvullen met een contrasterende kleur een sterkere visuele verklaring af te leggen. Ontwerpopties omvatten Multi-Color bands, marbleized banden en banden met twee horizontale strepen. Reminderbands komen in grote, middelgrote en kind maten.

2

Maak aangepaste rubber armbanden met tekst op armband verbinding. Armband verbinding biedt meer dan 100 kleurencombinaties, met inbegrip van verticale strepen, banden met een andere kleur aan de binnenkant en gezwenkt kleuren. Naast de optie kleuropvulling foto's kunnen worden toegevoegd aan de armbanden, of u kunt pop-out tekst in plaats van businesscard tekst.

3

Ontwerpen van gepersonaliseerde rubber armbanden met woorden op polsbandjes met een boodschap. Deze leverancier biedt meer dan 60 kleurencombinaties. Naast de standaard businesscard en kleur gevulde armbanden, kunt u reliƫf en gezeefdrukt armbanden bestellen. Rush bestellen is beschikbaar.