Hoe maak je menselijke huid kleur in CMYK

Kies huidtinten binnen het bereik van CMYK-kleur om de controle over uw voltooide project. Werken in deze kleurmodus voorkomt kleurverschuivingen tijdens het drukproces. Ongeacht welke beeldbewerkingstoepassing u in werkt, vereist plukken goed huidtinten kennis van die tinten maken het uiterlijk van de huid en waar ieder moet worden toegepast. Huidtinten variƫren tussen verschillende etnische groepen, dus er geen concrete CMYK-kleur recepten voor menselijke huid zijn; echter kunnen kiezen geschikt base, hooglicht- en schaduwdetails tonen repliceren de look van de eventuele etniciteit huid. U moet met minstens 27 verschillende kleuren maken overtuigend, mens uitziende huid.

Instructies

1

Zoek een geschikte huid Toon monster en open het binnen uw software voor beeldbewerking. Kies een kleurenafbeelding die een goede hoeveelheid van de toonwaarde tussen de hoogtepunten en schaduw gebieden op de huid heeft. Kleine jpg-bestanden zijn moeilijk te gebruiken als huid Toon referentie. Een grote foto van de huidtoon verwijzing is het beste.

2

Uw huid Toon referentie omzetten in de CMYK-kleurruimte indien nodig. Photoshop en GIMP gebruikers kunnen deze taak uitvoeren door het selecteren van "Beeld," "Mode" en vervolgens "CMYK."

3

De illustratie die de menselijke huidskleur met uw grafische toepassing moet open en regelen uw werkgebied. Elk bestand moet in de weergave worden in CMYK-modus. Plaats uw CMYK-huid Toon referentie naast uw CMYK-illustraties-bestand.

4

Studie van de gebieden van de illustratie waar hooglichten en schaduwen op de huid zal verschijnen. Gebruik een gereedschap zoals de "Potlood" samen met een kleur van uw keuze om te visualiseren waar u de kleuren van de huid zal plaatsen. Overwegen de illustratie de lichtbron te identificeren van de lichte, middelzware en donkere gebieden van de huid. Verschillende lijnen om aan te geven van de huideigen schaduwpartijen terwijl het hoogtepunt-gebieden van de huid kaal te tekenen.

5

Kiezen en toepassen van base huidtinten. Kleuren binnen de CMYK-kleur verwijzing met uw grafische software "" gereedschap Pipet selecteren en toepassen met het gereedschap "Penseel". Ten minste acht CMYK-kleuren uit binnen uw kleur referentie moeten vormen de basis van de huid. Kies onderliggende tonen zoals Groenen, bruin, roze of geel.

6

Selecteer en schaduw toepassen en markeer tonen. Nemen van maar liefst acht unieke kleuren voor de schaduw gebieden van uw kunst; Kies en acht meer voor de gebieden van het hoogtepunt van de huid toe te passen. Gebruik het hulpmiddel "Eyedropper" Kies kleuren uit de referentieafbeelding en overschakelen naar het gereedschap "Penseel" om uw gekozen kleuren. Schakelen tussen deze hulpprogramma's totdat u het aanzicht van de menselijke huid.