Hoe maak je je eigen Text-veld op een PDF-bestand

Hoe maak je je eigen Text-veld op een PDF-bestand


Een PDF is een elektronische document dat kan worden gelezen en beschrijfbare in Adobe Acrobat en Adobe Reader kan worden. Een tekstveld toevoegen aan een PDF-bestand, moet de gebruiker opmerkingsrechten ingeschakeld in het PDF-bestand hebben. Na het openen van een PDF, herkent Adobe Acrobat of Adobe Reader automatisch of of niet hebt u commentaar voorrechten. Als u toegestaan kunt u tekst toevoegen aan een PDF, zal u zitten kundig voor toegang tot de "tekst Box Tool", gelegen in het tabblad 'Extra'.

Instructies

1

Open het document in Adobe Acrobat.

2

Klik op het tabblad "Tools", kies "& opmerkingsmarkering" en selecteer "Gereedschap tekst vak."

3

Klik op de plaats in de PDF waar u wilt uw tekstvak plaatst. Afhankelijk van uw voorkeur, kunt u vergroten of verkleinen van de omvang van het tekstvak door op te klikken en een hoek van het vak te slepen. U kunt ook het gehele tekstvak verplaatsen door in het tekstvak te klikken en deze naar de gewenste locatie te slepen.

4

Klik op het tabblad "Weergave", "Werkbalken" Markeer en selecteer de optie "Eigenschappenbalk". De Eigenschappenbalk kunt u instellen van de stijl, de grootte en de kleur van de tekst. Nadat u de Eigenschappenbalk hebt geselecteerd, verschijnt de werkbalk "Eigenschappen" aan de bovenkant van het scherm. Klik op een van de knoppen tekst gereedschap, zoals kleur of grootte, en bewerken van uw Tekstfuncties. Als u wilt om het lettertype te wijzigen, klik op het drop-down menu dat in het midden van de werkbalk "Eigenschappen bevindt zich".

5

Klik in het tekstvak en begint u te typen. Wanneer u de rechterrand van het vak hebt bereikt, zal uw tekst automatisch teruglopen naar de volgende regel.